Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 14 septembrie 2011

ro

14 Sep, 2011 13:12 2836 Marime text

horoscop-saptamanal-zodii.jpgBerbec

Luna este prezenta in continuare in zodia ta si te face foarte atent la atitudinea fata de ceilalti si eventualele greseli pe care le-ai facut. Tendinta de a te invinovati sau de a astepta foarte mult de la cei din jur este accentuata, tocmai de aceea, indicat este sa pastrezi o oarecare detasare fata de tot si toate.

Taur

O zi delicata in ce priveste starea de sanatate. Organismul poate da semnale din ce in ce mai "zgomotoase" pentru a te avertiza ca e timpul sa te ingrijesti mai mult. Pe de alta parte, nemultumirile de la locul de munca persista, insa e posibil ca totul sa se intoarca in favoarea ta, pe termen lung.

Gemeni

A venit vremea sa te uiti cu sinceritate la unele relatii si la ce nu functioneaza acolo. Compromisurile in care ai tot persistat nu-ti fac niciun bine, ci dimpotriva. Asa ca e momentul sa transezi lucrurile cu curaj, sa spui deschis ce ai de spus si sa-ti asumi consecintele.

Rac

Trigonul Mercur-Jupiter anunta reevaluarea unor proiecte, reluarea unor discutii si perfectionarea planului de bataie in ce priveste derularea unor activitati colective. Prieteni vechi revin sau isi reconsidera atitudinea, devin mai implicati, doresc sa-si corecteze unele greseli fata de tine. In plan profesional, orice temere sau piedica are rostul ei, asa ca ia totul asa cum este.

Leu

Astazi iti ies in cale niste surse de bani care erau chiar sub nasul tau, dar nu le-ai vazut pana acum. Pe de alta parte, niste schimbari in zona profesionala sau niste corecturi aduse unui proiect iti pot revigora veniturile. Oricum, este o perioada in care corectitudinea, onestitatea si moralitatea sunt extrem de importante.

Fecioara

Tu te afli intr-o perioada in care te pui in centrul universului tau si te ocupi exclusiv de tine si nevoile tale. Iti reevaluezi convingerile, crezurile, principiile. Fa un pas inapoi si uita-te la alegerile din ultima vreme, sa vezi daca sunt in acord cu fiinta ta si cu binele tau cel mai inalt. Daca nu, vezi ce e de transformat acolo.

Balanta

Astazi ar fi bine sa fii atent la ce se intampla in jurul tau, mai ales daca ti-ai programat intalniri importante sau te afli in pline negocieri. Persoanele implicate s-ar putea sa aiba intentii ascunse, asa ca fii foarte riguros si ai curajul de a pune intrebarile potrivite si clarificatoare. Din punct de vedere financiar, ai putea beneficia de daruri sau favoruri de la cine si cand te astepti mai putin.

Scorpion

Chiar daca evenimentele din zona profesionala, in ultima vreme, ti-au cam taiat din elan, nu e cazul sa-ti pierzi increderea, pentru ca lucrurile sunt pe cale sa se aseze cum e mai bine pentru tine. Ceva ce acum ti se pare inacceptabil mai tarziu ti se va parea foarte util. Ai rabdare si incredere.

Sagetator

Daca ai acumulat nemultumiri si frustrari intr-o relatie sentimentala, cu copiii sau cu persoane din anturaj, acum e momentul sa vorbesti deschis despre asta, insa fara agresivitate sau infatuare. Te afli intr-o perioada de clarificare, din mai multe puncte de vedere, asa ca ai curajul sa pui punctul pe I.

Capricorn

Nu prea mai esti dispus sa accepti constrangerile si regulile pe care incearca sa ti le impuna un superior din zona profesionala sau un barbat din familie. Astazi iti dai seama cat de mult te afecteaza faptul ca te complaci intr-un loc, o situatie sau relatie care nu-ti place. Asadar, e timpul sa faci niste alegeri.

Varsator

Astazi ai ocazia sa vezi care relatii din viata ta nu functioneaza si de ce, unde nu ai fost autentic, mai ales in ce priveste comunicarea, ce principii e necesar sa fie innoite. S-ar putea ca o lipsa de autenticitate sa fie astazi sanctionata. Sau incalcarea unei legi sa aduca niste consecinte. Asuma-ti tot ce apare, fii gata sa integrezi noile revelatii si sa transformi neautenticitatile.

Pesti

O zi favorabila pentru recuperarea unor date sau documente, pentru aflarea unor informatii pretioase sau pentru a clarifica niste neintelegeri. Totul este sa privesti cu detasare si sa te orientezi catre solutii. In ce priveste zona finantelor, stai departe de cheltuieli hazardate.

 

Sursa: www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii