Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop valabil - 27 aprilie 2011

ro

27 Apr, 2011 11:11 2124 Marime text

horoscop_lunar.jpgBerbec

Astazi e bine sa amani deciziile majore, pentru ca dispozitia ta este destul de conflictuala. Egoul tau da sa iasa la suprafata mai ales in public, asa ca excesele de autortitate ar putea sa te tradeze si sa te faca sa acumulezi bile negre. Daca vrei sa strici relatii, azi e o zi excelenta. Daca vrei sa le pastrezi, e o zi la fel de excelenta sa lasi de la tine. Indiferent de optiuni, e bine sa te consulti cu prietenii si cu oamenii care te pot sprijini. Mergi pe mana lor daca vrei sa iei decizii care sa-ti fie de folos pe vitor!

Taur

O usoara briza de victimizare s-ar putea sa adie astazi prin preajma ta. Nu te lasa luat de acest val, pentru ca nu vei reusi decat sa te incarci cu emotiile negative ale celorlalti. Cauta compania oamenilor pozitivi, care iti pot ridica moralul si evita cu desavarsire vampirii energetici! E indicat sa ocolesti chiar discutiile telefonice cu persoanele care nu stiu decat sa se planga, deoarece intri foarte usor in starea lor. Munca este astazi pentru tine terapie curata, pentru ca iti tine gandurile in frau.

Gemeni

O zi destul de categorica si de radicala poti avea astazi. Poti face o selectie foarte drastica a persoanelor care merita sau nu merita sa mai faca parte din anturajul tau. O serie de revelatii ar putea sa te lase cu gura cascata. Niste adevaruri iti trec pe la ureche, asa ca simti nevoia sa iei atitudine si sa faci anumite corectii care se impun. Practic, poti renunta la ceva ce iti consuma timpul si energia. Mutarea este excelenta, pentru ca poti realoca timpul eliberat in directia ascensiunii tale socio-profesionale.

Rac

O zi destul de periculoasa se arata la orizont. Poti trai un moment de cotitura intr-o relatie sau chiar in mai multe. Adevaratul caracter al unor persoane din anturajul apropiat sau din cercul profesional poate sa iasa la iveala. E posibil sa vezi jumatatea goala a paharului mai ales in ceea ce priveste raporturile cu partenerul de viata sau cu un sef. E bine sa tai astazi raul din radacina si sa impui limite! E timpul sa-ti potrivesti asteptarile cu posibilitatile reale si cu oamenii pe care poti conta.

Leu

Astazi s-ar putea sa ti se darame o iluzie. Ceva in care ai crezut foarte tare in ultima perioada s-ar putea sa se intoarca la 180 de grade. Ziua de astazi se asociaza cu o lectie de imblanzire a orgoliului. Ai trait cu impresia ca esti pe o pozitie privilegiata si imbatabila si iata ca structura se prabuseste sub ochii tai. Daca te-ai inselat, e bine sa vezi unde anume ai gresit si ce mai poate fi salvat. Vizate sunt in primul rand relatiile de munca si colaborarile.

Fecioara

Ziua de astazi este destul de riscanta pe segmentul financiar. Contextul astral deseneaza un culoar cu risc de pierdere, de inselaciune, de amenda, de deposedare. Asa ca mare grija la orice chestiuni ce tin de incalcarea caracterului legal, de la viteza in trafic pana la ratele bancare neachitate la timp. Nu sunt deloc recomandate acum speculatiile si artificiile financiare. Cel mai bine e sa te bazezi momentan pe fortele proprii si sa ai asteptari minime de la altii.

Balanta

Astazi s-ar putea sa ai in fata o zi care sa nu-ti pice tocmai bine. De aceea, totul depinde de modul in care pui problema. In versiunea nefericita, ziua ar putea arata asa: te cramponezi de oameni si situatii, respingi ceea ce ti se intampla, te revolti, iesi la atac, faci reprosuri. In versiunea fericita: intelegi ca exista un scop in orice, ca ai de primit o lectie, ca acceptarea e singura solutie pentru a-ti gasi linistea. Poate fi greu, dar s-ar putea ca astazi sa fii constrans sa recunosti in fata cuiva: "Da, ai avut dreptate! Iarta-ma!".

Scorpion

Inspiratia nu pare a fi astazi de partea ta, mai ales daca faci schimb de informatii sau tranzactii de orice fel. Ziua nu pare sa aduca situatii din care toata lumea ar avea de castigat, ci impune mai degraba ideea unei victorii obtinute cu sacrificii. Cu alte cuvinte, ca sa castigi pe o parte, e nevoie sa pierzi acum pe alta parte. Relatiile de munca si colaborarile sunt cel mai putin avantajate. De aceea, e bine sa te abtii de la declaratii nesabuite si de la semnarea unor documente.

Sagetator

O celebra replica dintr-un film se aplica astazi contextului astral in care evoluezi tu: "Show me the money!". In traducere adaptata: "Ce-ai facut cu banii?" Asa ca pregateste-te sa dai socoteala pentru modul in care ai gestionat bugetul familiei, al cuplului, al firmei. A sosit pentru tine un fel de scadenta, ai de dat explicatii si de argumentat negru pe alb. In dragoste, situatia e cu atat mai riscanta, pentru ca poate duce la certuri aprinse. Astazi, te poti convinge ca "banul e ochiul..." (sa nu-i rostim numele!).

Capricorn

Astazi poti afisa cu succes un aer didactic, ca sa nu spunem excesiv de autoritar. Dictonul tau pare a fi "Am zis!", ceea ce vrea sa insemne "Se va face dupa cum spun eu!". De aceea, trebuie sa abordezi oamenii si situatiile in primul rand cu mai multa blandete. Atitudinea de tipul "ori ca mine, ori deloc" poate fi contreaproductiva, mai ales daca la mijloc sunt decizii care vizeaza bunastarea intregii familii. Trebuie sa demonstrezi astazi ca esti flexibil!

Varsator

Ce bine ar fi daca ai putea dormi astazi fara intrerupere si sa te trezesti abia maine. Ai scapa de niste neplaceri care au mari sanse sa nu te ocoleasca. Iar principala sursa a acestor framantari nu poti fi decat tu. Ar putea sa te cam ia gura pe dinainte, sa spui lucruri pe care nici tu nu le crezi sau sa incerci sa manipulezi in interes personal. Regretele nu sunt decat tardive, asa ca e bine sa te fortezi astazi sa faci exercitii de cinste, de sinceritate si de integritate!

Pesti

Niste planuri se pot narui acum aproape din senin. S-ar putea sa nu intelegi momentan prea bine cauzele, de aceea tot ce poti face pentru a-ti usura situatia e sa iei totul asa cum vine, mai ales daca e vorba de actiuni care inca nu au fost demarate. Ar fi cel mai intelept sa pui problema astfel: "Ce-am avut si ce-am pierdut?" Cel mult, niste iluzii si niste asteptari. Daca ele se legau si de niste sume de bani, poate e timpul sa constientizezi cat de realiste sunt aspiratiile tale.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii