Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend - 19-20 martie 2011

ro

19 Mar, 2011 11:34 1957 Marime text

horoscop_4col_mic.jpgBerbec

Un weekend insomniac se anunta pentru tine. Luna Plina in Pesti iti aduce in primul rand nelinisti pe linie profesionala. S-ar putea sa fii tentat sa vezi paiul din ochiul altuia si sa ignori barna din ochii tai. Te framanti pentru situatia de la locul de munca si risti sa dai prea mult vina pe colegi. E momentul sa iti asumi responsabilitatea fata de propriile actiuni, sa renunti la asteptarile legate de ceilalti si sa-i critici pe altii mai putin! O sa constati ca, de fapt, ai mai multe nemultumiri in ceea ce te priveste. Starea de sanatate se poate da si ea peste cap, cu predispozitii spre tulburari abdminale, biliare si nervoase. Duminica, s-ar putea sa cauti mai mult confirmarea propriei valori in relatia de cuplu. Nevoia ta de a fi apreciat este la cote ridicate, asa ca tanjesti dupa atentie si dupa declaratii.

Taur

Luna Plina te face sa te pozitionezi foarte clar in raport cu persoana iubita si cu copiii. Weekendul acesta, ai sansa de a-ti reviziui asteptarile pe care le ai de la cei dragi. Luna Plina te poate face totusi sa pasezi destula responsabilitate pe umerii celuilalt. Se poate manifesta, in acest context, o fuga de decizie din partea ta. De aceea, e bine sa nu-l lasi pe celalalt sa traga singur la caruta. Corect ar fi sa participi la alegerile care se fac in cuplu sau in familie, pentru ca pe urma vei fi tentat sa ii tragi pe ceilalti la socoteala. Implica-te de la ineput si nu fugi de raspundere! Ai sansa de a te afirma si de a iesi in fata, asa ca nu e de preferat sa ramai pasiv. Duminica, fereste-te sa faci acte de caritate inutile sau sa dedici prea mult timp persoanelor care nu merita atentia ta!

Gemeni

Parca cineva trebuie sa fie acum de vina pentru ceva ce ti se intampla. Si unde sa gasesti victima cea mai potrivita daca nu langa casa? Luna Plina de weekendul acesta te face cumva sa iti proiectzi insatisfactiile profesionale si personale asupra membrilor familiei. Atitudinea potrivita ar fi ca, dimpotriva, sa cauti sprijinul celor dragi si sa faci din camin locul unde iti incarci bateriile. Ia lucrurile mai usor si fii mai intelegator! Luna Plina te provoaca la exercitii de toleranta atat cu membrii familiei, cat si cu tine insuti. Duminica, Luna in Balanta iti poate da un aer de usoara detasare, de raceala sentimentala. Mai mult, e posibil sa fii nevoit sa dispari fizic de langa cei dragi cu scopul de a rezolva cine stie ce probleme.

Rac

Tie, Luna Plina iti aduce un apel la compasiune. Asta inseamna, printre altele, ca afisezi un aer protector si ca iti asumi un rol de salvator, de mantuitor. Parca simti nevoia sa iei sub aripa ta un frate, o sora, un var, un vecin, o ruda. Ai grija sa nu joci rolul intrusului si sa iti oferi asistenta doar daca e nevoie. Altfel, chiar daca intentiile tale sunt bune, sa dai sfaturi de care nu e nevoie si sa te dai cu parerea neintrebat e ca si cum ai intra cu bocancii in viata omului. Weekendul se anunta dinamic, plin de drumuri, de intalniri si de conversatii. Atentie la riscul de accidente! Duminica, ar fi bine sa-ti cauti linistea in mijlocul celor dragi. E bine sa faci ceva care sa simti ca iti alina sufletul.

Leu

Luna Plina din acest weekend ridica la fileu mingea meritelor personale. Iti exprimi niste talente, te pui in valoare, numai ca s-ar putea sa nu te multumeasca ecourile primite din exterior. Uite asa ajungi la concluzia ca lumea e rea, ca ceilalti nu stiu sa te aprecieze la adevarata ta valoare. Ti se poate parea ca dai mai mult decat primesti, iar asta s-ar putea chiar sa te ofensze. Prin urmare, ai de invatat lectia iubirii neconditionate: sa dai fara sa astepti nimic la schimb. Mai mult, fii convins ca si daca recompensele pentru eforturile tale nu se arata indata, universul te va rasplati pe alta parte. Duminica, Luna in Balanta te scoate din casa, te pune pe drumuri si in situatii de comunicare. E bine sa discuti despre ce ai pe suflet, dar evita sa te victimizezi!

Fecioara

Weekendul acesta te poti simti vedeta zodiacului. Luna Plina se produce in zodia ta si te pune cumva in pozitie de autoritate. Iti este pusa la incercare capacitatea de mediere, de reconciliere a contrariilor, de impacare a spiritelor. Ai capacitatea de a aduce armonia in mediul in care traiesti. Aspectul astral ridica insa si o problema de orgoliu. Daca reusesti ceva ce iti propui, s-ar putea sa iti spui cu aroganta "Ia uite cine sunt eu!". Chiar daca esti omul potrivit la locul potrivit, e bine sa faci tot ceea ce depinde de tine din convingere personala si nu pentru a primi in schimb laude si onoruri. Luna Plina iti testeaza tocmai mandria. Nu te da cocos! Duminica, Luna migreaza in Balanta si te face risipitor. Din nou, abtine-te de la gesturi extravagante pentru a impresiona pe cineva, pentru ca s-ar putea sa platesti scump!

Balanta

Nopti albe si ganduri negre te cam bantuie in acest weekend. Luna Plina in zona introspectiei, a dialogului interior, iti da in primul rand o nevoie de a lua distanta fata de tot si de toate. Parca simti nevoia sa te izolezi, sa refuzi implicarea in tumultul cotidian, sa mai delegi din responsabilitati. E clar ca te simti obosit si ca iti vine sa mai arunci gaina moarta si peste gard: "Lasa, sa mai faca si altul!". Nu e exclus sa atragi chiar o stare de boala, tocmai pentru a-ti crea argumentul perfect pentru retragere. Ai mare grija la functia biliara, la tot ceea ce tine de abdomen, dar si la starile de anxietate, pentru ca predispozitiile depresive pot merge chiar spre paranoia si atacuri de panica. Duminica, Luna se instaleaza in zodia ta si iti da un aer mai detasat si mai obiectiv. Incearca sa te concentrezi mai mult pe ceea ce crezi si simti tu decat pe ceea ce vor si asteapta altii de la tine!

Scorpion

Unele aspiratii sunt din ce in ce mai aproape de concretizare. Alte proiecte se dovedesc tot acum complet lipsite de fundament. Luna Plina te face sa iti asumi meritele pentru ceea ce iese bine si sa dai vina pe altiii pentru ceea ce nu se concretizeaza. Iar de data aceasta, unii prieteni si persoane importante, pe care te bazai s-ar putea sa se dovedeasca a nu fi de incredere. Prin urmare, ar fi cazul sa inveti sa faci o selectie mai buna a anturajului. Pe de alta parte, e timpul sa nu te mai iluzionezi, ci sa faci planuri realiste. Luna Plina te indeamna asadar sa fii pragmatic. Duminica, incearca sa faci ceva care sa-ti bucure sufletul! Legile iertarii si acceptarii te constrang sa te impaci cu tine si cu anumite persoane din viata ta. Ia lucrurile asa cum sunt si nu inota impotriva curentului! Ai grija la alimentatie (mai ales la ce si la cat bei, hidrateaza-te corect!) si la miscarile bruste, pentru ca zona lombara, rinichii si aparatul urinar sunt zone de risc. Evita in special consumul excesiv de sare!

Sagetator

Cu Luna Plina in Pesti, esti la ceas de bilant. Poate tocmai in aceasta perioada te pregatesti pentru un examen, pentru o promovare, pentru o crestere. Statutul social este weekendul acesta in centrul preocuparilor tale. Resimti acum o serie de consrangeri care vin dinspre familie. Parca ai o serie de initiative, numai ca familia te sfatuieste pe dos sau iti impune niste limitari. Este foarte important sa nu cauti scuze acasa, sa nu dai vina pe familie, pe parinti, pe nevoia de a avea grija de copii etc., sa nu pretinzi ca esti legat de maini si de picioare si ca tocmai de aceea nu poti sa progresezi momentan in cariera. E un moment bun sa faci dupa cum iti spune inima si sa iti depasesti limitele. Duminica, Luna in Balanta te poate face sa te implici in viata sociala, sa acorzi timp si atentie prietenilor, in dauna copiilor si a partenerului de viata. Numai ca unii dintre asa-zisii prieteni urmaresc interese egoiste sau vor sa abuzeze de tine. Asa ca e o zi potrivita sa iti revizuiesti prioritatile si sa te dedici mai mult persoanelor importante din viata ta.

Capricorn

Weekendul acesta, e posibil sa iti schimbi numele. Toma Necredinciosul ti se potriveste mai bine decat orice altceva ar putea sa scrie la tine in buletin. Luna Plina in Fecioara parca te face sa nu crezi pana nu vezi. Este un weekend in care credintele si convingerile tale sunt puse la indoiala. Accepti cu greu punctul de vedere al celuilalt si iti e destul de greu sa vizualizezi acum scenarii pozitive. Si totusi, tot ce trebuie sa faci este sa incerci sa experimentezi si altceva! Daca ai vazut ca, gandind pesimist si sceptic, nu ajungi nicaieri, ce ai de pierdut? Tot ce trebuie sa faci e sa incerci sa gandesti si altfel. Duminica, Luna in Balanta te poate pune in diverse ipostaze in care sa iti dovedesti taria de caracter. Stapanirea se sine si prestanta de care dai dovada iti pot creste cota de popularitate.

Varsator

Weekendul acesta pare a fi pentru tine unul al asteptarilor. Luna Plina in Fecioara s-ar putea sa vina cu nemultumiri in legatura cu ceea ce primesti de la altii. E posibil sa nu iti convina ceva, sa ti se para ca se putea intotdeauna mai mult, ca esti chiar nedreptatit. Atitudinea cu pricina este extrem de periculoasa. Daca nu aplici proverbul "calul de dar nu se cauta la dinti", s-ar putea sa te trezesti ca "nemultumitului i se ia darul". S-ar putea sa fii nevoit sa te multumesti si cu, ceea ce din punctul tau de vedere, pare putin. Daca nu, o sa ai prilejul sa vezi cum e sa nu ai deloc. Invata sa primesti ceea ce ti se ofera si sa fii recunoscator! Duminica, Luna in Balanta te face atent la niste indoieli. S-ar putea sa ai de ales intre doua idei, intre doua directii, intre doua drumuri. Daca te suprasoliciti si vrezi ca poti face doua lucruri deodata, te inseli. Fa alegeri si ramai consecvent!

Pesti

Sunt ultimele doua zile in care astrele te sustin cu energie, vitalitate, curaj, elan, capacitate de a face alegeri si schimbari. De luni, Soarele va fi deja in Berbec. Asa ca trebuie sa profiti la maxim de efectele aspectului de Luna Plina din acest weekend, cu Soarele inca in zodia ta. Relatiile sunt segmentul cel mai solicitant pentru tine. Aici poti avea acum impulsul de a pune lucrurile la punct, de a "spala rufele", de a face curatenie generala. Parteneri si colaboratori, asociati si simple cunostinte pot iesi acum din viata ta. In unele cazuri, nu e exclus sa se lase si cu actiuni in instanta! E bine sa fii sincer cu tine si sa iti asumi partea de responsabilitate in orice relatie! Evita sa dai vina numai pe celalalt pentru tot ceea ce se intampla! Accepta ca si tu stai la baza modului in care au decurs lucrurile. Daca se mai poate salva ceva, nu ezita sa dai dovada de intelepciune! Duminica, Luna e in Balanta si ridica problema banilor si a bunurilor detinute in comun, in coproprietate cu altcineva, sot, sotie sau asociat. E posibil sa ai accese de generozitate si sa renunti la o parte din ce ti s-ar fi cuvenit. In acest fel, detasarea materiala simti ca te elibereaza si de atasamentul emotional!

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii