Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect. Lista terenurilor agricole situate în extravilan, din județul Constanța, pentru proiectul BRUA (document)

ro

11 Jul, 2018 19:09 2598 Marime text
Ministerul Energiei a făcut public un proiect de act normativ în care sunt prevăzute despăgubiri acordate pentru sute de proprietari de terenuri agricole pe care urmează să fie realizat un prim tronson de 24 de kilometri al conductei prin care vor fi transportate gazele din Marea Neagră în sistemul național. 

În proiectul respectiv este menționată lista terenurilor agricole situate în extravilan, pentru proiectul de interes comun în domeniul gazelor naturale :  „Noi dezvoltări ale Sistemului Naţional de Transport în scopul preluării gazelor de la ţărmul Mării Negre - Extindere Sistem Naţional de Transport prin realizare conductă de transport gaze naturale de la punct preluare gaze Marea Neagră – zona localitatea Vadu la conducta Tranzit 1 – zona localității Grădina)".

Potrivit documentului, în temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, și al art. 4 alin. (1) din Legea privind unele măsuri necesare pentru implementarea proiectelor de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale nr.185/2016 Guvernul României aprobă lista terenurilor agricole situate în extravilan, redată în  anexa, care face parte integranta din prezenta hotărâre, pentru proiectul de interes comun în domeniul gazelor naturale :  „Noi dezvoltări ale Sistemului Naţional de Transport în scopul preluării gazelor de la ţărmul Mării Negre - Extindere Sistem Naţional de Transport prin realizare conductă de transport gaze naturale de la punct preluare gaze Marea Neagră – zona localitatea Vadu la conducta Tranzit 1 – zona localității Grădina ".

În secțiunea Document poate fi analizată lista cu terenurile agricole situate în extravilan, pentru proiectul de interes comun în domeniul gazelor naturale :  „Noi dezvoltări ale Sistemului Naţional de Transport în scopul preluării gazelor de la ţărmul Mării Negre - Extindere Sistem Naţional de Transport prin realizare conductă de transport gaze naturale de la punct preluare gaze Marea Neagră – zona localitatea Vadu la conducta Tranzit 1 – zona localității Grădina)"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii