Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:33 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru, despre legea sănătăţii şi protestele românilor „Consider că este momentul ca cei care se fac vinovaţi să părăsească echipa guvernamentală"

ro

15 Jan, 2012 17:59 918 Marime text

Preşedintele organizaţiei judeţene PDL, Christian Gigi Chiru, a transmis pe Facebook părerea sa despre legea sănătăţii şi manifestările de protest din ultimele zile:

„Înţeleg şi accept până la un moment dat acţiunea de contestare a proiectului Legii Sănătăţii. Este un act democratic prin care cetăţenii pot să-şi exprime nemulţumirea privitor la anumite articole din proiectul de lege. Eu însumi fiind un susţinător şi un utilizator al acestui tip de manifestare. Nu pot fi însă de acord cu acţiuni de manipulare care degenerează în violenţă. Totodată, înţeleg că la nivelul Ministerului Sănătăţii lucrurile au fost gestionate ineficient, iar dezbaterea publică a fost obstrucţionată tocmai de reprezentanţii ministerului care ar fi trebuit să uşureze demersul. Consider că este momentul ca cei care se fac vinovaţi să părăsească echipa guvernamentală".

Ti-a placut articolul?

Comentarii