Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:19 15 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Becali intenţionează să se călugărească. Ce a spus omul de afaceri despre planurile sale şi despre viitorul preşedinte al României

ro

26 Dec, 2018 08:34 1106 Marime text
Gigi Becali a vorbit, într-un interviu exclusiv acordat la România TV, despre credinţă, familie, dragoste, politică. Finanţatorul echipei de fotbal FCSB a menţionat, printre altele că intenţionează la un moment dat să se călugărească. 

"Eu dau slavă domnului, am ajuns să disprețuiesc materia. E  adevărat că sunt om că voi și trăiesc printre oameni. Nu am cum să nu fiu, dacă nu, fac slavă deșartă nu pot să îmi bat  joc de ele. Eu, ca să fiu desăvârșit, ce trebuie să fac, să fiu mai drăgăstos,  mai milostiv. Eu îi cer lui, Doamne eu nu pot, nu știu dar eu asta  vreau, maxim eu vreau. Eu așa am vrut. Lacom am fost în toate. Dar vezi  spune pune patimă să slujească lui Dumnezeu împotriva lui Satan.  Eu  acum patima lăcomiei pe care am avut-o o pun să slujească lui Dumnezeu. Eu acum vreau să fiu lacom în Hristos. Vreau să fiu lacom în dragoste și iubire, eu nu vreau puțin, eu  vreau lângă Dumnezeu nu numai în rai. Sunt lacom. Dacă aici scrie că se  poate. 
Fac milostenie. Ce eu va spun ce fac. Voi vedeți doar 5%. Eu vreau să fiu desăvârșit. Încet, în 10-15-20 de ani vreau să disprețuiesc materia, banii după vreau la el. Nu mă mai interesează nimic. Să îmi  aranjez fetele, nepoții și după, gata, călugăr! Doamne, da-mi mai multă dragoste și milostenie să disprețuiesc materia. Îi cer lui. Păi toți vorbesc de dragoste și iubire, ajungem acolo. Doamne dă-mi mai multă dragoste. Plâng cu  lacrimi", a declarat Gigi Becali.


Gigi Becali a vorbit şi despre alegerile prezidenţiale şi despre candidatul pe care l-ar susţine pentru cea mai înaltă funcţie în stat. 

"Ioan Aurel Pop candidează la preşedinţie, eu dau 10 milioane pentru candidatura lui să fie preşedinte...Dacă face partid şi să spunem "ia-l pe Fota, pe Dungaciu, pe Diaconescu", cei care sunt oameni curaţi și deștepți. Nu se cuvine să dai, nu jignim, (cruci peste cruci), dar coardele lor să conducă România? Suntem în zi sfântă dar nu putem să suportăm nici noi aşa...de Iohannis nu vorbesc...eu nu l-aş susţine, eu susţin...eu n-am treabă cu el, nu se compară cu Băsescu, dar eu pot să ajut, milostenia se face şi la om rău. dar eu nu susţin în fruntea ţării mele decât pe cel care e cu mine în mădularele lui Hristos, adică numai conducător ortodox. Zici că este cuminte, el care e înaltă credinţă, mai bun decât cel care a fost cu mine în credinţă, dar cu vorba, degeaba dacă e credinţă doar cu vorba şi nu cu inima...cu gura mă binecuvântează şi cu inima mă duşmănesc, aşa că mai bun ăsta...e cuminte, nu face răutăţi. Păi Carmen Iohannis e chemată...mizerie, păi chemi tu pe nevasta preşedintelui la mişto la Parchet...Păi voi aţi jefuit ţara, preşedintele a luat trei case, alea fac 500.000, voi ați jefuit miliarde de euro, lăsăţi mizeriile astea, a luat şi el 3 case când era primar şi vreţi să mânjiţi nevasta omului, păi nu vă e ruşine? La ce să arate? Mizerii, da? Asta vor să arate, să le fie ruşine. Și pe fratele lui Băsescu? Păi cu fratele lui Băsescu trebuia, asta e nevasta omului şi nu faci aşa ceva...asta, pentru o casă acum 15 ani, hai, bă, lasă-mă...avem problemă cu o casă?", a spus Becali.

România TV
Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii