Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoana Oprea a gresit grav fata de partid si a primit o sanctiune dura

ro

14 Jan, 2009 19:02 830 Marime text

Preşedintele PSD, Mircea Geoană a afirmat astăzi, la Snagov, comentând demisia lui Gabriel Oprea de la şefia PSD Ilfov, că "acesta a greşit grav faţă de partid" şi a primit o sancţiune "dură şi necesară", informează mediafax.ro.

Mircea Geoană a demonstrat că, în prezent, se va forma o conducere interimară a organizaţiei de Ilfov a PSD. "Este decizia lui. A greşit grav faţă de partid şi a primit o decizie dură şi necesară. Aplicăm deciziile pe care BPN le-a luat", a spus Geoană despre hotărârea lui Gabriel Oprea, de a demisiona din funcţia de preşedinte al PSD Ilfov.

Geoană a arătat că, Oprea va fi supus totodată şi judecăţii comisiei de arbitraj şi integritate morală a PSD-ului, care va decide excluderea lui Gabriel Oprea din partid. Întrebat dacă şi alţi lideri ai partidului PSD Ilfov urmează să fie excluşi, Geoană a precizat: "Nu cred că se intră acum într-o vânătoare de vrăjitoare, dar este clar că acei care au provocat incidentul de la sediul partidului vor trebui să plătească pe măsura faptei pe care au făcut-o. Întrebat dacă şi vicepreşedintele PSD Ilfov, Gigi Neţoiu, este vizat de excludere, Geoană a întrebat, retoric: "Cine este Gigi Neţoiu?".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii