Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Firea nu va candida la președinția PSD

ro

21 Aug, 2016 20:53 1133 Marime text
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a exclus posibilitatea candidaturii sale pentru funcția de președinte al PSD după alegerile parlamentare și a precizat că vrea să își ducă la bun sfârșit mandatul pe care l-a primit din partea bucureștenilor, scrie Agerpress.

Vă spun categoric, nu. Am dovedit în toată activitatea mea că sunt un om serios, sunt un om care dacă începe un proiect, îl duce la bun sfârșit.  Știu că sunt persoane care încearcă să ducă discuția în ceea ce mă privește către o carieră politică. Cred că este suficient să fiu vicepreședinte PSD și nu îmi doresc mai mult", a subliniat Gabriela Firea.


Primarul general a arătat că PSD are un președinte ales și validat de un congres și nu se pune acum problema organizării unui alt congre. "Avem un președinte ales de toți membrii PSD în premieră și validat de un congres. Nu se pune problema organizării unui nou congres. Liviu Dragnea este președintele care a organizat pre-campanie și campania electorală pentru PSD, iar rezultatele au fost foarte bune pentru că a girat oameni noi, oameni tineri cu un suflu nou, oameni de construcție care pot să afirme că după o guvernare PSD foarte bună, acum vom avea o guvernare locală de această dată cu rezultate bune. (...) Vreau să îmi duc mandatul al bun sfârșit până în ultima zi", a subliniat Gabriela Firea.

În altă ordine de idei, ea a precizat că a propus la Primăria Capitalei un plan care prevede dotarea cabinetelor din grădinițe, școli, licee.

"Știți că în acest moment cabinetele școlare există doar o încăpere, un medic și un asistent, dar nu au niciun fel de instrumentar, nu au niciun fel de tratamente. Dacă i se face rău unui copil la școală, îl vede medicul și cheamă 112 pentru că nu are ce să facă", a spus Firea.

Referindu-se la contractele pe care le-a găsit la primărie, Gabriela Firea a spus că o parte dintre acestea nu au fost încheiate corect. "O parte dintre contractele pe care le-am identificat la Primăria generală a Capitalei, din punctul meu de vedere nu au fost încheiate corect", a mai punctat ea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii