Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav în Constanţa. A intrat cu maşina în gardul de beton şi a fugit. Şoferul BMW-ului este căutat de poliţie (galerie foto)

ro

15 Nov, 2018 06:09 8222 Marime text
Un grav accident de circulaţie a avut loc, imediat după miezul nopţii, în Constanţa, cartierul Palazu.

Potrivit informaţiilor noastre un şofer care conducea un autoturism BMW, cu numere străine, a intrat prin gardul de beton al unui imobil situat pe strada Viilor.

După accident acesta a fugit de la locul eveniemntului fiind căutat şi la această oră de poliţie.

Nu se ştie dacă sunt victime.

UPDATE. Oficial IPJ Constanţa

La  data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 00:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, marca BMW, în urma căruia conducătorul auto nu s-a supus semnalului, continuându-și deplasarea pe bulevardul Aurel Vlaicu, urmat de bulevardul Tomis şi strada Viilor, din cartierul Palazu Mare.

Astfel, polițiștii rutieri au procedat la urmărirea acestuia, moment în care, conducătorul  autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un gard din beton al unui imobil, de pe strada Viilor, ulterior abandonând vehiculul și fugind.

În timpul urmăririi tânărului în cauză, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanța l-au somat verbal să rămână pe loc, iar pentru că acesta nu s-a oprit, unul dintre polițiștii a efectuat un foc de armă, în plan vertical. În cele din urmă, profitând de configurația zonei, conducătorul auto a ieșit din raza vizuală a polițiștilor, nefiind posibilă prinderea lui la acel moment.

Precizăm faptul că, în urma incidentului, nu au rezultat persoane vătămate, iar în momentul de față, polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru tragerea la răspundere a conducătorului auto, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii