Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Stan, noul Președinte al Partidului M10

ro

10 Sep, 2016 14:21 2823 Marime text
Partidul fondat de europarlamentarul Monica Macovei, M10, are un nou lider. Florin Stan este noul Președinte al Partidului M10, după demisia din funcție a Ioanei Constantin. Biroul Politic Național al M10 a decis ieri, prin vot în unanimitate, conform Statutului partidului, noul Președinte dintre Vicepreședinții aleși în Adunarea Generală a M10 din iunie 2016.

„M10 își continuă drumul ținând cont de principiile și valorile de la care a pornit. Obiectivul nostru pentru alegerile parlamentare este ca M10 să intre în Parlament. Am demarat campania de strângere de semnături și îi chemăm alături de noi pe toți cei care cred că e vremea unui nou proiect politic cu oameni curați, integri, competenți. Le mulțumesc colegilor mei pentru eforturile depuse în ultimele luni. Am convingerea că vor rămâne aproape de noi și că împreună vom reuși să atingem obiectivele pe care ni le-am asumat”, a declarat Florin Stan, citat de stiripesurse.ro.

Florin Stan are 44 de ani, este antreprenor, este căsătorit și are un fiu. Este în M10 încă din perioada Asociației M10, a ocupat ulterior pozițiile de președinte interimar al județului Ilfov, Secretar Regional pe zona de Sud a țării, iar la alegerile interne a fost ales Vicepreședinte al partidului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii