Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:24 21 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie surprinzătoare în politica din România. Un fost ministru a demisionat din partidul pe care l-a fondat

ro

14 Nov, 2018 08:42 438 Marime text
Fostul ministru al Justiției, în prezent europarlamentar, Monica Macovei a demisionat din Partidul M10. Decizia este cu atât mai surprinzătoare cu cât, Monica Macovei este unul dintre membrii fondatori ai acestui partid. 

Demisia a fost anunțată de reprezentanții partidului, printr-un comunicat de presă.

”Marți, 13.11 2018, Monica Macovei, membru M10 și Europarlamentar și-a dat demisia din partidul pe care l-a fondat în anul 2015.

Partidul M10 îi mulțumește doamnei Macovei pentru activitatea sa în cadrul partidului, pentru inițiativa întemeierii acestui vehicul politic dedicat generației tinere - vehicul care a demonstrat că se poate face și altfel de politică. Chiar dacă viziunea strategică și orientarea doctrinară a doamnei Monica Macovei nu a coincis întotdeauna cu cea a partidului, domnia sa rămâne un simbol al luptei anticorupție și al politicii responsabile, dovedite atât ca Ministru al Justiției cât și ca Europarlamentar. Îi mulțumim și îi urăm succes în continuare!

Partidul M10 este un partid tânăr care are 16 filiale în toată țara, iar în urma alegerilor locale din 2016 partidul a obținut 94 de consilieri locali, 2 primari și 5 viceprimari.

La începutul anului 2017, în urma unei Adunări Generale, membrii partidului au decis asumarea unei doctrine conservatoare, pe care o practică azi cu succes, M10 fiind membru de drept în Alianța Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ACRE) din Parlamentul Europei” - se arată în comunicatul transmis de M10. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii