Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fetele de la Farul Constanța și Larisa Iordache au devenit campioane naționale la gimnastică artistică!

ro

02 Jul, 2016 19:09 4777 Marime text
Larisa Iordache (Dinamo) a câștigat, astăzi, titlul de campioană națională la individul compus, în cadrul concursului feminin din cadrul Campionatelor Naționale de gimnastică artistică de la Cluj-Napoca. Iordache a fost urmată în clasamentul final de Ioana Crișan (Cetate Deva) și de Carmen Glăvan (Farul Constanța).
 
Gimnastele de la Farul Constanța au obținut, tot astăzi, titlul de campioane naționale pe echipe. Locul secund a fost ocupat de gimnastele de la Cetate Deva, iar pe poziția a treia s-au clasat fetele de la Steaua.
 
În sala Polivalentă din Cluj-Napoca se desfășoară, în perioada 1-3 iulie, a 69-a ediție a Campionatelor Naționale de gimnastică artistică. După concursul masculin de ieri, astăzo a avut loc concursul feminin, iar mâine vor fi finalele pe aparate.
 
La ediția din acest an participă reprezentanții cluburilor CSM Lugoj, CSS Buzău, CSM Reșița, CSS Dinamo București, CSM Arad, Steaua București, CSM Bistrița, LPS Bistrița, Dinamo București, CSS Triumf București, Farul Constanța, CNS Cetate Deva, CSS Galați, CSM Onești, CSS Focșani, potrivit Agerpres.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii