Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul liceenilor spune din nou „Motor! Acțiune!”, la Constanţa

ro

04 Dec, 2013 15:06 1676 Marime text
FILMMIC, festivalul liceenilor din toată țara, spune din nou „Motor! Acțiune!” celor mai bune scurtmetraje realizate de către adolescenți.

Ajuns la a șaptea ediție, cel mai important festival de acest gen anunță demararea oficială a activităților proiectului, care vor culmina cu festivitatea de premiere din 7-9 aprilie 2014.

Vor fi selectate cele mai bune creații la cele două secțiuni: scurtmetraj și spot publicitar. În luna aprilie, în săptămâna  "Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!", se va desfășura FILMMIC-FEST, trei zile de festival la care vor participa atât echipele  finaliste cât și elevi din liceele constănțene.


Organizat de Liceul Teoretic „Traian” Constanța, FILMMIC invită doritorii să răspundă provocărilor temei de anul acesta,  ”Miraj și realitate”.
Cei care doresc să ocupe un loc în galeria filmmic-iștilor, vor trimite lucrarea  pe suport electronic (DVD) în dublu-exemplar la secretariatul Liceului Teoretic “Traian”  (Liceul Teoretic “Traian” , Str. Traian, nr 55, Constanţa, Jud Constanţa), însoţită de un sinopsis (rezumat) al filmului precum şi de fişa de participare . Data limita de inscriere : 3 martie 2014 (data poştei).
  
Mai multe detalii pe www.filmmic.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii