Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeia din Constanța care a învins moartea de două ori. Dezvăluiri incredibile

ro

04 Aug, 2018 17:22 2174 Marime text
Povestea Corinei Ani Alexandru a ajuns în ziare şi la televiziunile naţionale de multe ori, după ce aceasta a reuşit să învingă cancerul şi bolile de inimă.

Potrivit Antena3.ro, anul trecut Corina Alexandru a dus o luptă personală cu obezitatea morbidă, dar cu toate acestea puţini sunt cei care ştiu că ea a fost în moarte clinică de două ori şi s-a întors la viaţă.
 
Primul moment de moarte clinică l-a trăit în urmă cu cinci ani. A avut fibrilaţii şi a ajuns la urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa, scrie adevarul.ro.
 

"M-au dus la Terapie Intensivă şi am avut un moment de câteva secunde în care m-au pierdut. În momentul acela eu am simţit că eram într-o chestie foarte relaxantă. Era ca şi norii pe care îi vezi din avion - albi şi pufoşi. Era o stare de bine totală", a povestit pentru Adevărul Corina Alexandru.   

 
Corina Alexandru mărturisea că i-a ieşit în cale o femeie care murise în urmă cu mai mulţi ani şi cu care ştia că nu a avut o relaţie foarte bună.
 

"O văd că-mi apare bucuroasă, cu un buchet de flori în mână. «Corina, Cori, Cori, Bine ai venit! Şi aici dau de tine? Lasă-mă-n pace, i-am zis şi m-am întors!»".  

 
Sursa: Antena3.ro, 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii