Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:12 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul a intrat în faliment. Definitiv şi irevocabil. Contestaţia în anulare, respinsă

ro

22 Sep, 2016 11:15 6430 Marime text
Curtea de Apel Constanţa a dat soluţia în dosarul în care CC Insol SPRL, lichidator judiciar al debitoarei Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa, avea calitatea de contestator, iar mai multe persoane (printre care şi cinci foşti jucători) şi două instituţii erau „intimaţi“, materia dosarului fiind „faliment“, iar stadiu procesual - „contestaţie în anulare - recurs”. Tipul soluţiei a fost „respinge contestaţia în anulare“, iar soluţia pe scurt - „Respinge contestaţia în anulare, ca nefondată. Irevocabilă“.

Contestaţia în anulare era ultima cale de atac a FC Farul, după ce instanţa dăduse o soluţie defavorabilă în ce priveşte recursul depus de clubul constănţean la decizia din 12 octombrie 2015 a Tribunalului Constanţa de începere a procedurii falimentului, solicitată ca urmare a mai multor restanţe financiare.

În aceste condiţii, după cum a declarat Corina Curutz, administratorul CC Insol SPRL, „clubul a intrat în faliment, definitiv şi irevocabil. Am formulat contestaţie în anulare, care era ultima cale de atac, dar ea a fost respinsă. În continuare, se vor conserva bunurile, se vor evalua şi se vor vinde“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii