Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fără apă la Castelu

ro

07 Jul, 2015 18:15 1664 Marime text
 
În cursul acestei zile, conducta magistrală de alimentare cu apă, cu dimetrul de 1200 mm, ce asigura alimentarea cu apă a localităţii Castelu, a suferit o avarie în în zona Liceului Agricol, pe DN Medgidia – Castelu, pe un teren agricol aflat în apropierea drumului. 
Pentru remedierea avariei, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe această magistrala, începând de astăzi, 7 iulie 2015, ora 17,00 şi până mâine, 08 iulie 2015, ora 16,00. Sunt afectaţi toţi consumatorii din localitatea Castelu. 
 
Lucrările sunt mult îngreunate de faptul că fiind o conducta magistrala, ce se întinde pe zeci de kilometri, numai golirea şi umplerea acesteia durează aproximativ 12 ore. Din primele estimări făcute la faţă locului, lucrările de reparaţii constau în înlocuirea unui tronson din conducta, pe o lungime de aproximativ 6 metri. 
 
"Având în vedere temperaturile ridicate, SC RAJA SA Constanţa a trimis pentru această seară, şi va trimite şi în cursul zilei de mâine, mai multe cisterne cu apă potabilă pentru abonaţii din localitate. Totodată, ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de această avarie şi îi asigurăm că echipele noastre de intervenţie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparaţii şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp", se arată într-un comunicat de pesă al regiei remis redacției cotidianului ZIUA de Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii