Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța anunță Se oprește apa în Castelu și în Cartier Partizanu din Medgidia

ro

02 Jun, 2023 09:51 1340 Marime text
foto: Unsplash În vederea executării lucrărilor de branșare la sistemul centralizat a conductelor de la nivelul forajelor din Frontul de Captare Medgidia, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei, miercuri – 07 iunie 2023.
 
Astfel, în intervalul orar 08:00 - 16:00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitatea Castelu, utilizatorii din Cartierul Partizanu și cei de pe Șos. Constanței din municipiul Medgidia.
        
Investiția face parte din Contractul de Lucrări 36 – “Sistemul Regional Constanța –Reabilitare sursă Medgidia; Aducțiune Medgidia” în valoare de aproximativ 180 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).
        

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
    
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
 
 Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor., transmite RAJA SA. 



Citește și: RAJA Constanța. Se oprește apa în Costinești și Schitu!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii