Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Făgădău nu vrea să candideze pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa

ro

30 Mar, 2015 22:22 1610 Marime text
 
Viceprimarul Decebal Făgădău a declarat, la finalul şedinţei Consiliului Local Municipal (CLM) Constanţa de luni, că nu îşi doreşte să candideze pentru funcţia de lider al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa. “La noi, candidaturile se stabilesc în forurile politice şi ulterior sunt făcute publice. Asumate politic şi ulterior făcute publice. Se analizează o listă de potenţiali candidaţi. În actualul context politic?! Ne-am transformat într-un mare lac, plin de câteva răţuşte şi foarte mulţi vânători. Nu este vorba de frică, dar mi se pare că nu putem vorbi despre seriozitate, despre proiecte, despre viitor şi cu atât mai puţin despre încredere”, a menţionat Făgădău, dezamăgit de faptul că în cadrul şedinţei nu a putut fi luată o decizie cu privire la constituirea sau neconstituirea CLM Constanţa ca parte civilă în dosarul în care primarul Radu Mazăre este anchetat pentru vinderea a două terenuri din Mamaia. Şase consilieri PSD s-au abţinut de la vot, ceea ce a făcut ca proiectul de hotărâre să nu poate fi promovat în niciun sens. Astfel, la momentul actual, s-a creat un blocaj, CLM Constanţa neconstituindu-se parte civilă în dosar.
Revenind însă la vehiculata candidatură a lui Decebal Făgădău pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa, acesta a mărturisit, în final, ceva mai hotărât, că nu vrea să intre în această cursă: "În acest moment, nu", a afirmat actualul lider al Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa, funcţie din care, conform spuselor sale, ia în calcul să demisioneze, pe fondul dezamăgirii create de colegii de partid, în Consiliul Local, în situaţia mai sus amintită.
Amintim că primarul Radu Mazăre a demisionat în urmă cu câteva zile din funcţia de preşedinte al PSD Constanţa. Conducerea centrală a partidului l-a numit interimar în această funcţie pe senatorul Nicolae Moga, care va coordona filiala până la organizarea de noi alegeri interne.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii