Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusivitate Colonelul (r)Remus Macovei - „Ne luptam pentru pensiile militarilor"

ro

10 Jul, 2010 22:56 2975 Marime text
exclusivitate colonelul rremus macovei ne luptam pentru pensiile militarilor 33502 292392
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Rozicrucianul 11 Jul, 2010 06:55 Apreciez ,,spiritul organizatoric' al ,,cazonilor'.Dar, la cite organizatii nonguvernamentale cu radacini cazone si iz de moleter exista ,cu obiective, scopuri si interese diferite, succesul acestora va fi pe masura ,acelasi ca si urmarile unei grenade aruncate intr-o privata din fundul curtii tiganesti .Nu uitati fratilor ca ,multi a-ti fost pacaliti cu salarii compensatorii si va-ti grabit sa faceti singuri rapoarte de trecere in rezerva in speranta unei acomodari normale in jungla civila.Putini au fost cei care au prevazut rezultatul restructurarii in armata,si multi sunt acum ,nemultumiti si injura guvernantii .Povestea cu ,,mintea romanului, cea dupa urma 'o fi adevarata sau banc? Asa se intimpla daca a-ti permis ,sau permiteti, sa va altoiasca constiintele cu singele scos din bucile lor grase.
  • Civilul 11 Jul, 2010 00:14 Ce atata "drepturi legale cuvenite" tovarasi militari? Ce "fapte de vitejie" ati savarsit? Va ajung atatea favoruri pe care le aveti deja! Nu meritati ceea ce cereti. Destul e DESTUL!
  • Nero 10 Jul, 2010 19:29 Actiunile sindicatului sunt corecte si legale,dar ce fac celelalte organizatii-UNCMRR- care-i reprezinta doar simbolic,pe pensionarii militari?Ce asteapta g-ralul ZECA Constantin? Nu cumva, puterea politica, il are la "mana", cu dosarul de la revolutie? Din "auzite" si ZECA si BADALAN,au fost tragatori zelosi, pentru sustinerea regimului lui CEAUSESCU.
  • Militaru` de serviciu 10 Jul, 2010 19:23 Actiunea Sindicatului este corecta ,morala si mai ales legala, deoarece, de peste 3 ani, multi dintre colegii/camarazii militari, nu si-au primit drepturile legale.Mai mult, M.Ap.N.-ul condus de aceasta echipa de incompetenti, asteapta ca, pensionarii militari bolnavi si/sau batrani sa "iasa" natural din sistem, ca apoi,M.Ap.N.-ul sa imparta pensia celor decedati, la ceilalti.