Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimentul "The COLOR RUN", şi în acest an la Mamaia

ro

05 Jul, 2015 12:33 2012 Marime text

Evenimentul “The Color Run“, cunoscut şi ca „The Happiest 5k on the Planet” , revine şi în vara acestui an la Constanţa. Cursa de cinci kilometri, necronometrată, va transforma promenada într-o explozie de culoare, la care vor participa alergători de toate vârstele care vor fi vopsiţi cu pudră în cele mai aprinse culori la finalul fiecărui kilometru parcurs.

Ediţia din acest an este programată pentru data de 1 august, iar regula este una singură : începi cursa în haine albe, şi ajungi la finish cât mai colorat!
Participarea la cursa colorată va costa 70 de lei de persoană, preţul incluzând şi echipamentul pentru alergat format din tricou alb, bentiţă, număr de concurs şi brăţară de acces la festival.

Anul acesta, organizatorii estimează că peste 2.000 de concurenţi din ţară şi de peste hotare vor lua parte la evenimentul memorabil. 
În 2014 şi 2015, peste 20.000 de oameni au participat la “The Color Run” România în Bucureşti, Cluj şi Mamaia iar evenimentul ia amploare de la an la an.

Detalii despre înscriere, echipamente şi traseul pe care îl vor parcurge vor fi anunţate în zilele următoare de către organizatori pe pagina de Facebook a evenimentului.
Sursa foto: Facebook The Color Run Shine Tour 2015 - Mamaia

Ana MAIORU, studentă a Facultăţii de Litere, Specializarea Jurnalism a Universităţii „Ovidius“ Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii