Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Eu am sunat la ambulanţă" Adolescentul care a supravieţuit în urma accidentului grav de la Palazu Mic a povestit ce s-a întâmplat. Doi tineri au murit

ro

23 Jan, 2019 08:01 4628 Marime text
Dani este adolescentul care a supravieţuit în urma impactului devastator de duminică dimineaţă. Prietenii lui, Cici şi Dragoş, s-au stins la locul accidentului după ce un şofer băut a intrat pe contrasens şi i-a aruncat pe câmp.

Cei trei mergeau spre Tulcea. Dragoş, care conducea Loganul în care se aflau cei trei liceeni, şi Cici, care era pe bancheta din spate, au murit în accident. Dani a supravieţuit şi a avut splina ruptă.

Cei trei adolescenţi din Tulcea erau buni prieteni, iar Dani vrea să uite coşmarul pe care l-a trăit. "Dormeam când s-a întâmplat accidentul. Am reuşit să ies din maşină şi strigam la ei, treziţi-vă, băăă! Nu au răspuns. Cici a mai supravieţuit 20 de minute, eu am sunat la ambulanţă şi a venit imediat. Dar, din păcate, prea târziu pentru Cici."

Dani nu va putea merge la înmormântarea celor doi prieteni, fiind internat în spital.

Sursă: observator.tv

Citeşte şi: LIVE Video UPDATE Judeţul Constanţa. Accident rutier grav. Două persoane decedate. O a treia se zbate între viaţă şi moarte. Două maşini s-au făcut praf (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii