Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:12 20 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Erika Isac din Constanţa la X Factor 2015. În echipa lui Ştefan Bănică „sub 20 de ani” (video)

ro

28 Nov, 2015 12:55 3445 Marime text
Ei sunt cei şase concurenţi aleşi de Ştefan Bănică în categoria "Sub 20 de ani"! Urmează duelurile.  Paul, Florin, Erika, Mădălina, Xenia şi Endy. Ei sunt cei şase fantastici "sub 20 de ani" aleşi de Ştefan Bănică pentru a merge mai departe la X Factor. Şi-au câştigat locul pe scaun, iar acum se vor înfrunta la Dueluri pentru un loc în Galele Live.


Emoţiile au fost mari, pretenţiile tot mari, dar vocile au fost şi mai mari. Ştefan Bănică şi-a ascultat toţi cei 14 pretendenţi, dar, la final, a decis să acorde votul său de încredere şi scaunul mult dorit doar pentru şase dintre ei.
Erika Isak are 15 ani! Vine din Constanţa, e la fel de frumoasă ca Marea Albastră şi ne bucură la fiecare apariţie.
Erika este pasionată de pian, canto, dans modern, dans sportiv, scrimă. Este o fire veselă, sociabilă, descurcăreaţă. Despre sine povesteşte că este inima veseliei şi că-i place foarte mult să se afle în preajma copiilor. Cariera în muzică a început-o la şase ani.
În anul 2006, Erika a câştigat premiul special la festivalul „Steluţele mării", premiul I la Festivalul „Universul copilăriei", premiul I la Festivalul „Mlădiţe dobrogene" şi menţiune la Festivalul Naţional „Remember Dan Spătaru".

Anul 2007 a fost la fel de roditor pentru tânăra interpretă, care a adăugat în palmaresul său premiul I la Festivalul Naţional „Steluţele mării", premiul I la Festivalul ,,Mlădiţe dobrogene", premiul II la Festivalul Naţional „Ceata lui Piţigoi", premiul special la Festivalul ,,Axiopolis", premiul III la Festivalul ,,Delfinul de mare", menţiune la Festivalul Naţional ,,Remember", precum şi premiul II la Festivalul ,,Portativul speranţei". În anul 2008, Erika a participat la alte concursuri, unde a impresionat plăcut atât juriul, cât şi spectatorii. Astfel, şi-a adjudecat premiul I la Festivalul Naţional ,,Ghiocelul de argint", premiul I la Festivalul Naţional ,,Steluţele mării", premiul II la Festivalul ,,Mlădiţe dunărene", menţiune la Festivalul Naţional „Constelaţia necunoscută" şi premiul special la Festivalul Naţional „Fest Remember".

De altfel, trebuie să amintim şi faptul că, în anul 2010, Erika a obţinut trofeul festivalului naţional „Steluţele mării", premiul 1 la festivalul naţional „Farmecul muzicii", trofeul „Music for Kids". Nu în ultimul rând, amintim şi premiul I la Festivalul Naţional „Remember" în anul 2011, premiul II la Festivalul Naţional „Farmecul muzicii". La toate acestea se adaugă şi numeroasele premii de excelenţă primite din partea Liceului „Traian". „Sunt sigură că o să audă tot mapamondul de mine", ne-a declarat Erika. Anul trecut am întâlnit-o pe Erika la evenimentul organizat de Liceul Teoretic „Traian" cu ocazia premierii elevilor care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele naţionale şi judeţene, dar şi la concursurile şcolare de anvergură. „Sunt bucuroasă că munca mea a fost recunoscută şi apreciată. Acest lucru mă motivează ca anul viitor să muncesc şi mai mult, să particip la mai multe concursuri şi olimpiade", ne-a spus atunci eleva Erika Isac. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii