Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emisiuni de vacanţă, distracţie, interviuri, nopţi pe litoral Grila de vară a postului Litoral TV

ro

04 Jul, 2013 21:01 1992 Marime text
În vara aceasta, grila postului Litoral TV vine cu propuneri noi pentru toate categoriile de telespectatori!
Bineînțeles, nu lipsesc emisiunile de vacanță. Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 13.00, Cristian Andrei ”juniorul” echipei, propune, timp de o oră, o emisiune relaxată, dedicată celor tineri, aflați, bineînțeles în vacanță! Muzica, propunerile de petrecere a timpului liber și discuțiile libere cu tineri artiști sunt ingredientele acestei emisiuni.
Tot despre distracție ne vorbește și Andreea Barbu, care ia pulsul vieții de noapte!
La ”Nopți pe litoral”, difuzată în fiecare vineri, de la ora 22.30, vedeți de ce cluburile de la malul Mării Negre au ajuns în topul preferințelor europenilor, imagini de la cele mai ”tari” concerte din această vară, unde au loc cele mai reușite petreceri pe plajă, iar barmanii dezvăluie secretele celor mai grozave cocktail-uri.
Și pentru că la Năvodari se află una dintre cele mai frumoase tabere de pe litoral, vara aceasta Litoral TV dedică o emisiune specială distracției celor mici.
În fiecare sâmbătă, de la 12.30, la ”Vacanța pe val” Alexandra Chirvase ne arată cum se distrează copiii care vin la mare, de dimineață, de la înviorare, până la celebra discotecă din fiecare seară! Nu lipsesc interviurile cu coordonatorii de activități, dar și părerile celor mici!
Cât despre ”Vocile Vacanței”, realizată în parteneriat cu RadioVacanța, Radio Constanța, este o emisiune difuzată în fiecare vineri de la ora 20.30, în care se caută cea mai bună voce de pe litoral.
Nu în ultimul rând, Blitz Monden, realizată tot de Alexandra Chirvase, aduce telespectatorilor, în fiecare duminică, de la ora 15.30, cele mai noi bârfe și picanterii despre viața vedetelor de la noi sau din afară!
Bineînțeles, din grila Litoral TV nu vor lipsi emisiunile care vor aborda subiectele serioase, la ordinea zilei.
În fiecare joi, de la ora 18.30, Lavinia Siclitaru invită ”În Arenă”, personalități constănțene pentru a dezbate cele mai controversate și fierbinți subiecte ale zilei.
La ”Reporter special”, moderatorul Oana Zincă discută, împreună cu reporterii Litoral TV, principalele evenimente ale săptămânii. Totodată, la ”Valoare și Declin”, Paulei Moroi i se alătură Cosmin Bele pentru o serie de anchete jurnalistice care privesc atât latura întunecată a Constanței cât și personaje care au marcat în bine această regiune.
Nu în cele din urmă la ”În vizor”, Codruț Burdujan vă prezintă, în fiecare vineri, de la ora 16.30, cele mai interesante subiecte care au punctat paginile de eveniment și social ale presei locale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii