Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii, părinții și profesorii de la Școala „Marin Ionescu Dobrogianu” din Constanța, alături de familia elevului Andrei Savu

ro

28 Sep, 2018 14:49 5217 Marime text
Asociația de părinți a Școlii Gimnaziale nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu” este alături de familia elevului Andrei Savu de la Școala Gimazială nr. 29 Mihai Viteazu, care a decedat alături de părinții săi, în groaznicul accident rutier, produs duminică, pe DN (E85) Focşani - Adjud, la kilometrul 210+500 de metri, în zona localităţii Haret (judeţul Vrancea).
 
Cadrele didactie și elevii școlii a Școlii Gimnaziale nr. 16 “Marin Ionescu Dobrogianu” au adunat suma de 4.832 lei și 100 de dolari.
Banii vor ajunge la familia elevului Andrei Savu.
 
„Mulțumim părinților și cadrelor didactice care au dorit să ajute! Cutia a fost dusă din clasă în clasă și a rămas în cancelarie. Apoi va fi dusă mai departe“ a transmis Asociația de părinți a Școlii Gimnaziale nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu” din Constanța.

Citeste si: 

Lumânări și doliu la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazu” din Constanța. Colegii și profesorii îl deplâng pe elevul Andrei Savu (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii