Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevă din Tulcea, căutată de poliţişti după ce a dispărut de 5 zile

ro

17 Feb, 2014 19:24 1399 Marime text

O fată în vârstă de 16 ani, elevă în clasa a X-a la Liceul "Ion Creangă" din Tulcea, este căutată de poliţişti după ce a plecat de o săptămână de la internatul şcolii, informează Mediafax.

Andreea Mădălina Popa, în vârstă de 16 ani, a dispărut în după-amiaza zilei de miercuri, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea, Daniela Condrea.

Fata a plecat în jurul orei 15.30, pentru a se întâlni cu fratele ei, lucru pe care, spun anchetatorii, îl făcea în mod curent. Pentru că nu a mai ajuns la întâlnire, iar telefonul ei mobil era închis, fratele acesteia a mers la sediul IPJ Tulcea unde a anunţat dispariţia surorii sale.

Daniela Condrea, a mai declarat că, la nivelul IPJ Tulcea, s-a creat un punct de comandă pentru găsirea dispărutei, iar din primele informaţii s-ar părea că este vorba despre "o plecare voluntară".

Andreea Mădălina Popa este brunetă şi are ochii căprui, iar în ziua dispariţiei purta o haină de stofă neagră, pantaloni albaştri şi un pulover crem şi avea un rucsac de culoare neagră.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii