Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt constănțenii care vor participa la nunta fiicei președintelui Băsescu

ro

01 Sep, 2012 19:38 2040 Marime text

Fiica lui cea mică a președintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, s-a căsătorit, azi, cu alesul inimii ei, Bogdan Ionescu. Cununia civilă a avut loc la primăria sectoruli 2, iar cea religioasă la biserica Sfântul Spiridon Nou din Bucureşti. Petrecerea va avea loc în această seară, la Palatul Snagov.

De la Constanţa vor fi prezenți Mircea şi Doiniţa Băsescu, dar şi verişorii Raluca şi Dragoş.

De la nuntă nu va lipsi nici Ambroziu Duma, director de Exploatare în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime, dar şi bătrâna prietenă a familiei, Zeminee Bectemir împreună cu fiul său.

Printre invitaţi se va afla şi Dorel Onaca, consilierul constănţean al preşedintelui Traian Băsescu, dar şi o parte dintre vecinii de la malul mării ai familiei prezidenţiale. De asemenea, au fost invitaţi şi câţiva dintre foştii colegi de la Academia Navală Mircea cel Bătrân, cu ocazia întâlnirii de 36 de ani care a avut loc săptămâna trecută. Cu siguranţă, de la eveniment nu pot lipsii finii cuplului prezidenţial, Ferodin şi Narciz Amza.

Și liderul Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, va participa la nunta fiicei preşedintelui Traian Băsescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii