Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:57 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipele de intervenţie RAJA Constanţa, la datorie. Unde au acţionat noaptea trecută

ro

08 Oct, 2017 10:41 1681 Marime text

În cursul noptii trecute, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii RAJA SA s-au înregistrat 14 reclamaţii primite din municipiul Constanţa, Eforie Nord şi Mangalia. Cele mai multe sesizari – 11 au venit din municipiul Constanţa din zonele: Dacia, Delfinariu - Ahile Mihail, Gării - b-dul Ferdinand, Faleza Nord - străzile Tabla Buţii şi Grozeşti şi zona magazinului Tomis - strada Ştefan cel Mare.
 
Un număr de 2 sesizari au fost înregistrate pentru Mangalia şi una din Eforie Nord - zona Steaua de Mare.
 
Echipele de intervenţie au răspuns la toate aceste solicitări, iar la ora actuală toate sunt rezolvate. Intervenţiile au fost îngreunate din cauza vântului puternic, care a angrenat pe carosabil, în zona gurilor de preluare a apelor pluviale, mari cantităţi de frunze, deşi echipele au curăţat toate grătarele din zonele sensibile ale oraşului.
 
Totodata, pentru a putea raspunde cu promptitudine, echipele de interventie SC RAJA SA vor asigura permanenta in toata aceasta perioada.
 
Abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apa potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, sunt rugaţi să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.924.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii