Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:09 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Curăţenia, plătită din buzunarul personal. Consiliul Judeţean s-a apucat să stârpească buruienile cât casa din faţa clădirii (galerie foto)

ro

28 Jun, 2016 13:44 2553 Marime text
La sfârşitul săptămânii trecute, cotidianul ZIUA de Constanţa primea mai multe sesizări de la cititori, nemulţumiţi că spaţiile verzi din jurul consiliului Judeţean Constanţa este extrem de neîngrijit, transformându-se într-o junglă chiar în centrul oraşului.  Tot ei afirmau că iarba este înaltă „cât casă“, în tiomp ce autorităţile paseau responsabilitatea de la una la alta.
 
Vezi aici imaginile de dinainte de curăţenie: 

„Porţiunea de spaţiu verde din faţa Prefecturii Constanţa şi a CJC nu este a Primăriie Constanţa. Noi nu putem acţiona acolo, deoarece nu ni se decontează bani. Am toaletat zona de 1 mai, dar nu mai putem face acest lucru, deoarece nu avem contrat de prestări servicii“, declara, vineri, George Coman, şeful Serviciului de Igienă Publică şi Spaţii Verzi. La rândul său, reprezentanţii CJC au declarat că până acum de toaletare se ocupa societatea Pomacost SA.

Se pare că peste week-end s-au lămurit, astfel că astăzi CJC-ul a demarat lucrările de igienizare a zonei. „Ne gospodărim“, a spus vicepreşedintele CJC Claudiu Palaz, care a şi postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini de la acţiune.

UPDATE. Potrivit unor surse din cadrul CJC, acţiunea de curăţenie nu a fost făcută din banii CJC, ci din buzunarul celor doi vicepreşedinţi şi a preşedintelui CJC. Nu putem însă să nu ne întrebăm din ce bani a achitat aceste servicii Claudiu Palaz? Probabil din alocaţiua copilului, singura sursă de venit menţionată în declaraţia de avere depusă  în calitate de cnadidat. Conform declaraţiei de avere, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa Claudiu Iorga Palaz deţine o casă la Târgovişte şi un parc auto, în care are „garat“ un Nissan Patrol, fabricat în 1992, şi un Dodge Ram, fabricat în 1995. Din punct de vedere financiar, Claudiu Iorga Palaz are de achitat, până în anul 2019, un credit de 32.500 de lei, iar până în anul 2032, un alt credit, în valoare de 65.000 de euro. În anul fiscal anterior, familia Palaz a avut venituri de 1.008 lei - alocaţiile copiilor. Potrivit declaraţiei de interese, Palaz este preşedintele Organizaţiei Judeţene PMP Constanţa şi vicepreşedinte în Consiliul Executiv Naţional al PMP.

Citeşte şi: 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eu 28 Jun, 2016 16:15 Va dau o ideie faceti curatenie cu cei care le dati ajutor social si nu va mai costa nimic .