Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iarba este „cât casa“ Ping Pong între autorităţi cu spaţiul verde din faţa Prefecturii Constanţa şi a CJC (galerie foto)

ro

24 Jun, 2016 17:54 2352 Marime text
Spaţiul verde din faţa Prefecturii Constanţa şi a CJC s-a transformat în junglă, susţin cei care trec prin această zonă. Tot ei afirmă că iarba este înaltă „cât casă“, iar autorităţile pasează responsabilitatea de la una la alta.
 
„Porţiunea de spaţiu verde din faţa Prefecturii Constanţa şi a CJC nu este a Primăriie Constanţa. Noi nu putem acţiona acolo, deoarece nu ni se decontează bani. Am toaletat zona de 1 mai, dar nu mai putem face acest lucru, deoarece nu avem contrat de prestări servicii“, a declarat George Coman, şeful Serviciului de Igienă Publică şi Spaţii Verzi.
 
La rândul său, reprezentanţii CJC au declarat că până acum de toaletare se ocupa societatea Pomacost SA.

Dar în prezent, nimeni nu ne-a putut oferi detalii privind situaţia juridică a terenului şi în sacrina cărei instituţii cade toaletarea spaţiului verde.
 
Până când autorităţile locale vor decide cui aparţine spaţiul verde şi cine ar trebui se se îngrijească de toaletarea acestuia, constănţenii care locuiesc în zonă susţin că le este frică să-şi mai lase copii în parc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii