Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderul PSD nu permite nimănui să vorbească în numele partidului

ro

08 Feb, 2016 20:09 1311 Marime text
 
Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu a dat publicităţii, astăzi, o scrisoare deschisă prin care îi cere premierului Dacian Cioloș să comunice public temele discutate în ședința informală de Guvern desfășurată sâmbătă la Vila Lac. Totodată, el l-a întrebat dacă are în plan să sancționeze anumiți miniștri care prin declarațiile făcute au ofensat românii.
 
Președintele social-democraților, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, că partidul pe care îl conduce nu își asumă scrisoarea dată publicității de Codrin Ștefănescu, subliniind că nu mai permite nimănui să vorbească în numele PSD. El a adăugat că se referă și la tensiunile din PSD București, iar aceste lucruri vor fi discutate în ședința Comitetului Executiv care va avea loc mâine.
 
"Organizațiile din toată țara, nu numai de la PSD, de la toate partidele, sunt preocupate acum să înceapă organizarea serioasă pentru alegeri, structurile electorale. Începem un proces destul de transparent, destul de mare de construire a listelor de candidaturi, încep discuții serioase cu cetățenii, iar în București nu avem nevoie de așa ceva. (...) Se vorbea de mitinguri împotriva unor colegi. Așa ceva nu este permis, dincolo de faptul că nu este permis în codul nostru de etică și conduită. Nu este permis să faci ceva împotriva unui coleg de o asemenea dimensiune. Mâine (n.r. marți), la Comitetul Executiv vom lua niște decizii importante pentru partid, pentru organizația PSD București, niște decizii foarte ferme", a precizat Dragnea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii