Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar de politician „Povestea numirii doamnei Sevil Shhaideh la ministerul Dezvoltării, o telenovelă politică” (video)

ro

25 May, 2015 19:17 3221 Marime text
 
Miniștrii guvernului Ponta se schimbă pe bandă rulantă din cauza deciziilor din Justiție. Avem un nou ministru la Dezvoltare în persoana doamnei Sevil Shhaideh după eliminarea forțată a lui Liviu Dragnea din guvern. Povestea numirii doamnei Sevil este și ea tot o telenovelă politică, scrie B1 TV. 

Doamna cu pricina reprezintă cu mândrie ceea ce presa a denumit a fi "mafia de la Constanța". Greșela lui Ponta este imensă: a numit un ministru, doamna Sevil, care a fost timp de șapte ani mâna dreaptă a baronului Nicușor Costantinescu, multi-anchetat penal. 

Doamna Sevil a semnat multe contracte girate de baronul Constanței. Cine știe ce s-a întâmplat în interiorul Consiliului Județean Constanța timp de opt ani cât a fost călărit de baronul Nicușor știe de ce această doamnă Sevil este foarte vulnerabilă.

Oficial, pe numele doamnei ministru Sevil Shhaideh nu există nicio acuzație de corupție. Numele ei a apărut însă ca martor într-un dosar de corupție în care un ofițer de poliție judiciară de la DNA este acuzat ca a scos documente secrete din dosarul Teldrum, dosar investigat de procurori și care îl vizează tocmai pe Liviu Dragnea. 

Procurorii DNA spun că Dragnea are o relație apropiată cu societatea Teldrum, lucru evident și cunoscut de toți cei care urmăresc viața politică. Actuala ministră Sevil este obligată să clarifice ce legătură are cu dosarul de corupție Teldrum și, mai ales, să precizeze ce relație are cu Liviu Dragnea.

Aflați mai multe despre acest dosar din materialul video de mai jos. 




Text preluat de pe B1 TV.


Sursa: B1 TV
Sursa video: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii