Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu la Universitatea Ovidius O tânără studentă, în anul patru, a plecat la îngeri

ro

06 Jun, 2018 11:35 27862 Marime text
 Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității "Ovidius" anunță dispariția fulgerătoare a studentei Mădularu Andra, Drept anul IV, membru activ ELSA.

Drum bun printre îngeri, suflet tânăr!
 
Prietenii și cei care au cunoscut-o sunt întristați de dispariția tinerei. Toți au tranmis mesaje de condoleanțe familiei tinerei: „Atăt de tănară, Dumnezeule! Dumnezeu să o odihnească și să îi vegheze somnul cel de veci! Condoleanțe, familiei îndurerate!“; „Drum lin cu îngerii!“; „Dumnezeu să o odihnească în pace!“; „Dumnezeu să o odihnească,condoleanțe familiei și putere să treacă de acest necaz“; „Dumnezeu să te aiba in paza Lui, copil frumos! Condoleanțe familiei!“.

„O inimă mare a încetat să bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer! Deplângem, cu nemărginită durere, stingerea neașteptătă din viață a celei care ne-a fost colegă și prietena, ANDRA MĂDULARU. Familia, colegii și prietenii trăiesc în aceste zile această pierdere cu o adâncă durere în suflet. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu s-o odihnească în pace! “, a tranmis ELSA Constanța.

 
  
  

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii