Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doinita Basescu „PDL este un organism viu, dar organizatia Constanta a ajuns un cadavru“

ro

31 Jul, 2010 21:22 1500 Marime text
Fostul consilier local municipal al Constanţei, Doiniţa Băsescu,este de părere că după evenimentele care au avut loc la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Constanţa ambele birouri permanente implicate în diputa de astăzi, cel judeţean, cât şi cel municipal, vor fi dizolvate. Democrat-liberala Doiniţa Băsescu a afirmat că a fost martoră la mai multe frământări ale organizaţiei judeţene PDL Constanţa, şi la cel din 2008 şi la altele mai vechi, dar că un conflict de dimensiunea celui de ieri nu a văzut. Cumnata preşedintelui Traian Băsescu s-a retras din prima linie a politicii constănţene în 2008, la finalul mandatului de consilier local al Constanţei, fiind o susţinătoare declarată a implicării femeilor şi tinerilor în politică. Chiar dacă politica nu-i mai ocupă atât de mult timp ca până în 2008, Doiniţa Băsescu declară că tot se implică sufleteşte atunci când vine vorba despre organizaţia din care a făcut parte. „Generaţia de azi m-a dezamăgit“ „Aşa ceva nu s-a mai întâmplat în partid şi este extraordinar de urât. Am susţinut întotdeauna implicarea tinerilor şi femeilor în politică, ori generaţia de astăzi m-a dezamăgit profund. Sunt acum un simplu spectator, dar sufletul meu este în continuare alături de partid, pentru că m-am numărat şi eu, nu doar eu, printre cei care au clădit pe nişte mormane de cenuşă. În ritmul ăsta, eu nu le văd un viitor prea strălucit“, ne-a declarat Doiniţa Băsescu. Fostul consilier municipal este de părere că o parte dintre cei implicaţi în scandalul de astăzi a construit în partid. „Nu sunt de acord cu genul acesta de dispute. Am văzut astăzi pe toate canalele de ştiri tot felul de declaraţii mincinoase, şi în ultimul an am citit din presă că au tot fost întâlniri de taină, şuşanele. O parte din acest partid a construit şi nu mă refer la doamna Stavrositu. „Banias nu a putut gestiona conflictul. Duţu avea autoritate“ Acum, tot felul de traseişti se luptă pe un cadavru. PDL este un organism viu, însă au adus organizaţia PDL Constanţa în starea unui cadavru şi îmi pare rău că nu m-am mai implicat. Domnul Banias nu a putut gestiona conflictul. El a vrut să împace pe toată lumea, însă membrii PD au fost obişnuiţi cu autoritatea domnului Duţu, care dădea cu pumnul în masă. S-a ajuns prea departe. Nu cred că trebuie să-ţi murdăreşti emblema de deputat sau senator cu astfel de dispute. Fără lupte interne, am fi avut rezultate mult mai bune decât cele obţinute până acum. Se consumă energia pentru lucruri inutile“, a subliniat Doiniţa Băsescu. Ea a concluzionat că Biroul Permanent Naţional ar putea interveni pentru dizolvarea ambelor birouri implicate în evenimentele de ieri - Biroul Permanent Judeţean şi Biroul Permanent Municipal. „Întotdeauna s-a aşteptat ca Biroul Permanent Naţional să facă curăţenie. Probabil că ambele birouri, şi cel judeţean şi cel municipal, vor fi dizolvate, cum a fost şi în 2003, şi se va alege un comitet interimar de organizare a alegerilor“, a conchis Doiniţa Băsescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mircea Mondialu 01 Aug, 2010 21:00 Uite cine vorbeste! A fost pusa sefa la femei si, apoi, consilier local doar pentru ca era cumnata marinarului, dar a fost trup si suflet alaturi de Moisoiu (care, cica, i-a construit casa de la Eforie!) si nu a cracnit impotriva lui Mazare! Iar daca PDL Cta e un cadavru, atunci barbata-sau (si prost, sa lacom!) e adevaratul gropar al organizatiei, prin smenurile pe care le face prin port, la canal, mai nou la Techirghiol, in fine, oriunde se poate, impreuna cu Banias, pe care il sustine din puteri!
  • elena 31 Jul, 2010 20:01 banias a distrus pdl constanta, si-a bagat dracu coada, el si prietenii lui apropiati avatavului, nebunul florea constandin