Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbați cu mandate europene de arestare, depistați de poliţiştii constănțeni

ro

28 Jul, 2015 13:06 1768 Marime text
 
Poliţiştii Compartimentului Criminalitate Itinerantă din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale în colaborare cu poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Nicolae Bălcescu l-au depistat, ieri, pe Ştefan Apăstăl, de 36 ani, din sat Dorobanţu, ce poseda un mandat european de arestare emis la data de 9 iunie 2015, de Tribunalul din Ragusa - Italia, pentru comiterea infracţiunilor de „constituire de grup infracţional organizat şi furt calificat”. Acesta ar fi furat împreună cu alte persoane 400 m de cablu obținând 200 kg cupru.
 
Ştefan Apăstăl a fost reţinut pe bază de ordonanţă, fiind demarate procedurile legale aflate în vigoare în astfel de cazuri.
 
Tot ieri, poliţiştii Compartimentului Criminalitate Itinerantă din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale l-au depistat pe Gică Măxineanu, de 46 ani, din comuna Cumpăna, ce poseda un mandat european de arestare emis la data de 6 noiembrie, de Tribunalul din Tiergarten - Germania, pentru comiterea infracţiunilor de „furt calificat prin efracţie“. Acesta ar fi sustras dintr-o locuință, în data de 3 februarie 2014, bijuterii și aparatură electronică în valoare de 70.000 de euro.
 
Gică Măxineanu a fost reţinut pe bază de ordonanţă, fiind demarate procedurile legale aflate în vigoare în astfel de cazuri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii