Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi adolescenţi, răniţi într-un accident rutier. Şoferul implicat era sub influenţa băuturilor alcoolice

ro

29 Dec, 2018 13:01 1484 Marime text
O fată în vârstă de 13 ani şi un băiat de 16 ani au fost răniţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce şoferul maşinii în care se aflau, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, citat de Agerpres.ro

"Azi-noapte, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Păuleşti, judeţul Vrancea, a condus un autoturism pe DJ 205 L, pe raza comunei Tulnici, iar pe fondul consumului de alcool şi al neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului, intrând într-un copac de pe marginea părţii carosabile. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspector principal Cătălina Murariu.


Potrivit sursei citate, în urma impactului, pasagerii de pe bancheta din spate, o fată în vârstă de 13 ani şi un băiat de 16 ani, au fost răniţi.

La faţa locului au intervenit paramedicii din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra, cu o ambulanţă SMURD, pentru a acorda primul ajutor victimelor. Tânăra de 13 ani a fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului orăşenesc Vidra.

În cauză a fost întocmit doar penal pentru vătămare din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. 

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii