Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA anunță declanșarea unei proceduri importante

ro

24 Jun, 2018 09:35 1607 Marime text
Direcția Națională Anticorupție anunță declanșarea procedurii de ocupare prin transfer la cerere a unei funcții de execuție vacante de specialist (funcție publică specifică), specializarea cadastru și geodezie în cadrul Serviciului Specialiști. 

Persoanele interesate sunt invitate să depună la sediul Direcției Naționale Anticorupție din str. Walter Mărăcineanu nr. 1-3, sector 1, București, în termen de 20 de zile de la publicarea anunțului, următoarele documente:

- Cerere transfer la cerere; 
- Copie carte/buletin de identitate 
- Curriculum vitae în format european; 
- Acte doveditoare privind îndeplinirea condițiilor specifice; 
- Adeverință eliberată de instituția angajatoare din care să reiasă funcția pe care o ocupă în prezent, vechimea în muncă și în specialitatea studiilor absolvite. 

Precizăm că, în conformitate cu dispozițiile art. 90 alin. 5 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, republicată, cu modificările și completările ulterioare, „Transferul la cerere se face într-o funcție publică de aceeași categorie, clasă și grad profesional sau într-o funcție de nivel inferior, în urma aprobării cererii funcționarului de către conducătorul autorității sau instituției publice la care se solicită transferul. În acest caz, transferul poate avea loc numai între autorități sau instituții publice din administrația publică centrală”.

În situația în care vor exista mai multe cereri de transfer, va fi organizat un interviu pentru candidați, la data de 28 iunie 2018, ora 10,00. 
La proba interviului, candidații vor prezenta 2 lucrări relevante întocmite de aceștia în specializarea pentru care candidează.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii