Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Divorţul anului în lumea mondenă

ro

02 Sep, 2016 20:24 3932 Marime text
Este ştirea mondenă a momentului! Fiica cea mică a fostului preşedinte, Traian Băsescu, Elena Băsescu divorţează de soţul ei, Bogdan Ionescu. Potrivit România Tv, actele de divorţ ar fi fost deja depuse la notariat.

Potrivit unor surse, EBa şi Syda locuiesc deja separat de o bună bucată de vreme. Cea care a plecat de acasă se pare că a fost Elena. Ea a părăsit domiciliul conjugal, din centrul Capitalei, pentru a se muta cu chirie în acelaşi complex residenţial în care locuieşte şi Elena Udrea, mai transmite România TV.  Motivele despărţirii dintre cei doi nu au fost făcute publice. Elena Băsescu refuză să comenteze informaţiile apărute în mass-media.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit cu mare fast pe 1 septembrie 2012. Cei doi au împreună doi copii, pe Sofia Anais, în vârstă de 3 ani şi pe Traian, care încă nu a împlinit 2 ani.

UPDATE
Mesajul postat de Elena Băsescu pe pagina sa de Facebook:


"Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat.
Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi.
Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect.
 Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu"


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii