Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Distrigaz Sud Reţele Se întrerupe alimentarea cu gaze în Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie Nord

ro

22 Oct, 2018 12:19 7596 Marime text
Distrigaz Sud Reţele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în Județul Constanța.
 
Datorită unor pierderi de gaze naturale sunt programate lucrări de intervenție pe conducta de repartiție Constanta - Eforie Nord. În acest context Distrigaz Sud Rețele va fi nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 24 octombrie 2018, începând cu ora 08:00, până la ora 18:00, în localitățile Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie Nord.
 
În urma acestei situații se va opri alimentarea cu gaze naturale pentru circa 4.250 de clienți casnici și non-casnici din zona respectivă.
 
Echipele companiei vor face toate demersurile necesare pentru a asigura reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați la ora specificată, precizează Distrigaz Sud Reţele.
 
"După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.
 
Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgență al Distrigaz Sud Rețele la numărul unic 021 9281.
 
Ne cerem scuze pentru inconvenientele create clienților noștri și le mulţumim pentru înțelegere", transmite Distrigaz Sud Reţele.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii