Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Discuții aprinse în CEx al PSD în care s-au stabilit numele miniștrilor din Guvernul Dăncilă. Protagoniști, Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu

ro

26 Jan, 2018 19:15 1862 Marime text
Două figuri marcante din PSD, Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu, au fost în prim-planul evenimentelor de la CEx de vineri, în cadrul căruia s-au stabilit numele miniștrilor din Guvernul Dăncilă iar diferenţele de opinie anunţă un apariţia unui nou război în interiorul partidului, informează evz.ro.
 
Conform DC News, „scandalul a pornit de la Valentin Popa, propunerea pentru ministerul Educaţiei din partea organizației din Suceava, propunere susținută de liderul PSD Liviu Dragnea, care întorcea astfel serviciul județelor ce l-au susținut în ultimele două Cex-uri. Codrin Ștefănescu a susținut-o pe Ecaterina Andronescu”.
 

„Popa ar fi susținut un discurs plin de dezacorduri gramaticale. La un moment dat, a intervenit Codrin Ștefănescu, care a spus că nu putem să propunem în fața a milioane de alegători o astfel de alegere. Mai exact, Popa în locul Ecaterinei Andronescu, în contextul în care deține cea mai mare notorietate din partid, „chiar mai mare decât a mea", a spus Codrin Ștefănescu. „Dacă ieșim cu această propunere în fața electoratului, vom avea mai probleme. Voi cei care îl susțineți pe Popa nu o să puteți explica", ar fi spus Codrin Ștefănescu, conform sursei citate.

 
Dialog Dragnea - Ștefănescu
 
În acest moment, nervos, Dragnea l-a întrerupt pe Ștefănescu. În cele ce urmează vă redăm dialogul dintre cei doi, potrivit sursei:
 

Dragnea: Nu îi faci un bine lui Cati cu vorbele astea. Ștefănescu: De ce îți permiți să mă întrerupi? Dragnea: Îmi permit pentru că pot. Ștefănescu: Și eu pot să te întrerup. Pot să spun lucruri nespuse care te întrerup pe tine de tot. Dragnea: Te întrerup pentru că sunt încă președintele partidului. Ștefănescu: Încă!”, au notat jurnaliştii de la dcnews.ro.

Sursa:  evz.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii