Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Din nou incendiu la Mihăilești. Arde cabina unui TIR (video)

ro

09 Sep, 2016 10:45 3849 Marime text
Un nou incident deosebit de grav a avut loc în această dimineață la intrarea în comuna buzoiană Mihăilești. 

Un cap tractor a luat foc, în urmă cu puțin timp, pe E 85, la intrare în localitate. Circulația a fost întreruptă pe ambele sensuri de circulație.

UPDATE ora 11:12:
Potrivit informațiilor de până acum, TIR-ul care transporta cărămidă ar fi luat foc în mers. Martorii citați de presa locală spun că au auzit mai multe explozii, cel mai probabil de la rezervorul autotrenului. 

La fața locului, pe lângă pompieri, se află și un echipaj de ambulanță, însă nimeni nu a fost rănit în urma incendiului. 

Zona de la Mihăilești unde a avut loc incidentul de astăzi este cunoscută pentru că acolo  a avut loc, în urmă cu 12 ani, o explozie devastatoare, după ce un TIR cu azotat de amoniu s-a răsturnat pe șosea. În explozia de pe 24 mai 2004, au murit 18 persoane, dintre care și șapte pompieri și doi jurnaliști. 

Anul trecut, ironia sorții a făcut ca un alt TIR cu azotat să derapeze și să ajungă în șanțul de pe marginea drumului, în aceeași zonă. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime sau cu pagube semnificative. 

Anul acesta, în luna iunie, un camion cu butelii a luat foc, tot pe șoseaua care traversează comuna Mihăilești. Din nou, pompierii au fost la datorie și au prevenit o nouă tragedie. 
  sursa video: Adrian Lacioiu/Facebook sursa foto: stiridebuzau.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii