Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvăluire șocantă în cazul asasinării unei profesoare

ro

22 Nov, 2013 17:57 1556 Marime text
    Collen Ritzer, în vârstă de 24 de ani, a fost găsită moartă într-o fâșie forestieră din spatele liceului în care preda.   Tânăra era profesoară de matematică la o școală din Massachusetts, USA.
  În ziua de 22 octombrie, aceasta nu s-a întors de la școală și nici nu mai răspundea la telefon, așa că familia a anunțat poliția. Cadavrul ei a fost găsit în apropierea locului  de muncă. Aceasta a fost violată și apoi omorâtă.
    Ancheta poliției a stabilit că vinovat de moartea tinerei se face unul dintre elevii ei, Philip Chism. Acesta are 14 ani și în ziua tragicului eveniment a rugat-o pe profesoară să rămână după ore pentru a-l ajuta să se pregătească pentru un test.
  Poliția a stabilit că odioasa crimă s-a întâmplat într-o baie a instituției, de unde tânărul a dus cadavrul într-o pădure din apropiere. Autoritățile urmează să stabilească cum au ajuns cei doi la baie,  unde adolescentul a violat-o, apoi omorât-o cu un cuțit.
De asemenea urmează să se stabilească și cum inculpatul a dus cadavrul din instituție fără ca cineva să fi văzut.
   După ce a săvârșit crima, adolescentul i-a luat profesoarei cardul, telefonul și lenjeria. Între timp s-a mutat în Tennessee, dar responsabili din cadrul anchetei spun că el va fi judecat ca și un adult, fiind învinuit de jaf, viol și omor deosebit de grav.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii