Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:00 20 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere publică pe tema educaţiei... durabile. Puncte tari şi puncte slabe

ro

23 May, 2018 17:04 1153 Marime text

Ce este educația pentru dezvoltare durabilă și cum poate fi aplicată eficient în școli? Cât de important este să fie aplicat acest concept în instituțiile de învățământ și care este rolul cadrelor didactice?

Răspunsurile la aceste întrebări, precum și soluții practice pentru toate aceste aspecte se încearcă a fi găsite împreună cu cadrele didactice joi, 24 mai, începând cu ora 13, la Hotel Millenium Constanța, când are loc dezbaterea publică: „Educație pentru Dezvoltare Durabilă”.

Moderatorii acestei discuții vor fi Paloma Petrescu- Expert Educațional Asociația „Educație pentru toți” și Mihaela Cândea Mirea- Director Executiv al ONG Mare Nostrum.

În cadrul evenimentului, participanții vor lucra individual și pe grupuri, pentru a depista punctele tari și punctele slabe ale implementării conceptului de EDD (Educație pentru Dezvoltare Durabilă) în instituțiile de învățământ.

Evenimentul este dedicat în exclusivitate cadrelor didactice și face parte din proiectul „Voluntariat pentru o carieră de succes”, finanțat de OMV PETROM.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii