Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezastru la restaurantul "Vraja Mării" din staţiunea Costineşti. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri. Ce spun comisarii CJPC (galerie foto + video)

ro

24 Aug, 2018 14:52 9913 Marime text
Mai multe persoane s-au îmbolnăvit de enterocolită după ce au mâncat de la restaurantul Complexului "Vraja Mării" din Costineşti.

"Acum două zile, pe baza unei sesizări, am desfăşurat o acţiune la acest comerciant. Ni s-a prezentat un singur spaţiu de depozitare şi un bloc alimentar", a precizat comisarul şef-adjunct, Horia Constantinescu.

"Am dispus oprirea temporară de prestări servicii şi sancţiuni de 10.000 lei pentru proceduri nesigure, ce pun în pericol sănătatea", a menţionat Constantinescu.

Ieri, spune comisarul Constantinescu, propiertarul a făcut cerere de redeschidere, îndreptând deficienţele din blocul alimentar. Astăzi, comisarii CJPC Constanţa au fost sesizaţi de situaţia unor persoane care au mâncat din acelaşi restaurant. În urma verificărilor, comisarii au depistat un depozit ascuns, în subsolul clădirii pe care reprezentantul societăţii nu l-au prezentat la prima verificare.

Într-una dintre lăzi, comisarii au descoperit carne cu ambalajul desfăcut, peste care zăceau trei calcani.

În Comandamentul care a verificat Complexul Vraja Mării se afla şi preşedintele ANPC, Marius Pârvu, care a coordonat acţiunea.

La Complexul din Costineşti au intervenit două echipaje SAJ B2 și un SMURD B. Potrivit SAJ Constanţa, zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale iar una dintre ele a fost transportată la spital.

Sursă foto şi video: CJPC Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii