Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descinderi la Constanţa Percheziţii cu “mascaţii” la suspecţi de proxenetism şi trafic de droguri şi minore

ro

26 Aug, 2014 14:53 4181 Marime text
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Operaţiuni Speciale şi al Serviciului Acţiuni Speciale al IPJ Constanţa, al jandarmilor Brigăzii Mobile de TOMIS, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, au desfăşurat o acţiune în cadrul căreia au pus în executare teri autorizaţii de percheziţie domiciliară emise de Tribunalul Constanţa, la mai multe persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism şi trafic de droguri de risc şi de mare risc, transmite Biroul de presă al IPJ Constanţa.
 
În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe sisteme informatice, telefoane mobile, cartele SIM, înscrisuri, precum şi diferite substanţe susceptibile a fi droguri de risc şi de mare risc.
 
De asemenea, poliţiştii au condus la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa şase persoane pentru a fi audiate în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, mai spuin surse din Poliţie.
 
Descinderile au avut loc la trei adrese din apartamente situate în cartierul Faleză Nord. Într-una din locaţii, poliţiştii au găsit şi o minoră, suspectă că se prostitua, care se află printre cele şase persoane duse la audieri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii