Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Denuntatorul lui Liviu Dragnea din dosarul referendumului Eu am facut plangerea, sunt in viata deocamdata

ro

23 Oct, 2013 01:02 2636 Marime text
Persoana indicata drept denuntator in dosarul "Frauda la referendum" al lui Liviu Dragnea, despre care vicepremierul sustinea ca este decedata, se numeste Romica Parpalea, fost sef de filiala PSD la Bragadiru, acesta declarand pentru Gandul ca el a facut plangerea si ca este "in viata deocamdata", transmite Mediafax.
In weekend, Dragnea a fost intrebat, inainte de Congresul TSD, ce parere are despre faptul ca procurorii vor sa grabeasca dosarul "Frauda la referendum", vicepremierul spunand ca incearca sa fie rezervat si sa ii lase pe procurori sa isi faca treaba.
"Practic dosarul a pornit pe baza reclamatiei unui mort. Adica, omul a murit in '91 sau prin '90, iar in 2012 mi-a facut mie reclamatie pentru ca am fraudat referendumul, de la asta a pornit practic. A murit, s-a trezit in 2012 si s-a intors inapoi", a spus vicepremierul.
Potrivit Gandul, in rechizitoriul dosarului referendumului, la capitolul "Modalitati de sesizare", unde procurorul Lucian Papici a explicat de unde a pornit dosarul in care este inculpat Dragnea, se mentioneaza ca au fost inregistrate doua sesizari din oficiu ale Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) - Structura centrala, respectiv DNA Galati si o sesizare depusa de catre teleormaneanul Romica Parpalea. "La data de 20.08.2012, Directia Nationala Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei a inregistrat sesizarea formulata de numitul Parpalea Romica, persoana care, la data de 21.08.2012, a detaliat modalitatea in care au fost efectuate diverse acte de natura a frauda rezultatele referendumului din 29.07.2012", se arata in rechizitoriul dosarului.
Gandul relateaza ca l-a identificat pe Romica Parpalea, cel care a depus pe 20 septembrie 2012 un denunt impotriva lui Dragnea si care are acum calitatea de martor in dosar.

"Eu l-am denuntat pe Liviu Dragnea. Deocamdata sunt viu", a declarat acesta.

Romica Parpalea a declarat, tot pentru Gandul, ca are 40 de ani si, pana anul trecut, in iunie, a fost membru PSD, chiar presedinte al PSD Bragadiru. El a mai spus ca si-a dat demisia din PSD dupa ce, in calitate de director al unei companii de stat din Alexandria, ar fi refuzat sa respecte ordinele de partid.

Sursa: hotnews.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii