Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cine cumpără CN APM un buldoexcavator (document)

ro

08 Mar, 2016 23:12 2214 Marime text


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime" (CN APM) SA Constanţa cumpără un buldoexcavator de la o firmă din Mogoşoaia, Ilfov.
Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire, se arată pe licitatiepublica.ro.

Operatorul economic declarat câştigător, pentru suma de 450,800 RON, a fost SC Bergerat Monnoyeur SRL. În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta are un capital social subscris de 350000 RON, integral vărsat, şi are drept obiect de activitate „comerţul cu ridicata al maşinilor pentru industria minieră şi construcţii”.
 
Unicul asociat persoană juridică este Bergerat Monnoyeur SAS, cu sediul în Franţa. Prin urmare, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Pascal Lucien Guillemain, născut în Paris, în anul 1956, este administrator.
 
La finalul anului 2014, firma a declarat o cifră de afaceri de 165.435.090 de lei, un profit net de 8.513.264 de lei şi un număr mediu de 122 de salariaţi.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii