Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumplit. O minoră în vârstă de 15 ani este suspectată că și-a ucis copilul nou-născut . Ce a făcut cu trupul micuțului

ro

31 Mar, 2019 20:12 1527 Marime text
Caz șocant în județul Teleorman. O adolescentă în vârstă de 15 ani este suspectată că și-a ucis copilul nou-născut și l-a ascuns în sobă, sperând că nimeni nu va afla ce a făcut. 
 
Potrivit Antena3.ro, polițiștii din cadrul IPJ Teleorman au fost sesizați de către cadrele medicale ale Spitalului Județean din Alexandria cu privire la faptul că la unitatea spitalicească a fost adusă o minoră în vârsta de 15 ani care și-ar fi provocat un avort la domiciliu. 

Polițiștii au stabilit că în după-amiaza zilei de 30 martie, ar fi născut singură în baie, părinții acesteia neavând cunoștința de faptul că aceasta ar fi fost gravidă și ar fi ascuns fătul în soba dintr-o cameră. Cadavrul fătului a fost ridicat de către reprezentanții Serviciului de Medicină legală Teleorman în vederea efectuării necropsiei, scriecronicadeteleorman.ro. 

Minorei i s-a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "uciderea sau vătămarea nou-născutului săvârșită de către mamă", urmând a se propune soluție prin Parchet.

Antena3.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii