Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:18 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum comentează politicienii din Constanţa demisia lui Mazăre

ro

22 May, 2015 15:28 1685 Marime text
Demisia lui Radu Mazăre din funcţia de primar al municipiului Constanţa este urmată, aşa cum era de aşteptat, de o serie de comentarii. Robert Boroianu, co-preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa şi aspirand la mandatul de primar a declarat, pentru ZIUA de Constanţa: "Mi se pare un gest de normalitate, pe care trebuia să-l facă de foarte mult timp".

Mihai Petre, fost consilier judeţean PDL, actual lider al M10 Constanţa, susţine că "dacă ar fi vrut cu adevărat binele municipiului Constanţa, Radu Mazăre ar fi trebuit să demisioneze din funcţie în urmă cu opt ani sau ar fi trebuit măcar să nu mai candideze". "Pentru Constanţa este destul de târziu, dar există totuşi speraţă".

Consilierul local PNL Ana Marcu a declarat, pe acest subiect, pentru ZIUA de Constanţa: "Demisia lui Radu Mazăre din funcţia de primar era previzibilă şi nu o comentez. Dar, sfârşitul unui mandat politic şi a carierei politice a lui Mazăre este un alt subiect şi presupune o analiză atentă din partea întregii clase politice".

Deputatul Gheorghe Dragomir, co-preşedintele PNL Constanţa, a menţionat: "Demisia lui Mazăre este firească. De altfel, el a şi anunţat la un moment dat că în curând va renunţa şi la funcţia de primar. După problemele sale cu Justiţia, după episoadele de la DNA era firesc. Asta şi pentru că arunca o umbră foarte urâtă asupra instituţiei, Primăria municipiului Constanţa".

Vicepreşedintele CJC, Cristinel Dragomir, secretarul executiv al PSD Constanţa a declarat pentru ZIUa de Constanţa că nu poate comenta în niciun fel decizia lui Radu Mazăre. „Nu am nicio părere legată de demisia primarului, nu am discutat cu dânsul de foarte mult timp; a fost opţiunea sa. O demisie este o demisie şi nu poate fi comentată, trebuie luată ca atare. De altfel atunci când a demisionat din toate funcţiile deţinute în partid a spus că va demisiona şi din funcţia de primar al muncipiului Constanţa până la vară, văd ca asta a făcut“, a delcarat pentru ZIUA de Constanţa vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al CJC, Cristinel Dragomir.

Iustin Fabian Roman, consilier local în Consiliul Local Municipal Constanţa şi, de asemenea, aspirant la mandatul de primar al Constanţei a declarat că, din punctul său de vedere, "demisia lui Radu Mazăre este cel mai frumos cadou făcut cetăţenilor Constanţei şi acestui oraş, la doar o zi după ziua Constanţei".

Ti-a placut articolul?

Comentarii