Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei ani de la demisia lui Radu Mazăre din funcția de primar. Vă mai amintiți scrisoarea pe care a trimis-o?

ro

22 May, 2018 06:37 4858 Marime text
La 22 mai 2015 Radu Mazăre, primar al municipiului Constanța, la acea dată, aflat în arest preventiv, a demisionat de la conducerea Primăriei.

Demisia a fost înaintată Consiliului Local şi Primăriei Constanţa, printr-o scrisoare olografă, fiind adusă la cunoştinţa prefectului judeţului, Constantin Ion.

În scrisoare, Radu Mazăre a explicat motivele demisiei, precizând că stresul chinul şi nedreptăţile la care a fost supus în ultima perioadă nu justifică dorinţa de a face bine oraşului, edilul transmiţând, în acelaşi timp, şi un mesaj către constănţeni.
 
Iată scrisoarea lui Radu Mazăre
 

”Vreau să mulţumesc sutelor de mii de oameni care m-au votat pe perioada celor 15 ani cât am fost primar.
Constanţa şi constănţenii au fost sufletul meu şi datoria mea în tot acest timp.

Chiar dacă uneori am fost prea rebel sau nonconformist, toată priceperea şi energia mea mi-am dedicat-o comunităţii.

Pentru greşelile făcute, imi cer iertare în faţa tuturor. Dorinţa mea de a face bine oraşului şi locuitorilor săi nu justifică însă nedreptăţile, stresul şi chinul la care sunt supus de atâta vreme, drept pentru care demisionez din funcţia de primar al municipiului Constanţa.

Colegilor şi prietenilor le sunt dator cu mult respect şi consideraţie.


Începând de astăzi (22 mai 2015-NR) nu-mi mai doresc o viaţă publică politică”.


Atribuţiile de primar au fost preluate de către viceprimarul Decebal Făgădău.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nedelcu Mihaela 22 May, 2018 08:01 Adio, măi, mazăre! Tu ai inițiat turismul de vodevil, de circ, veneau românașii să te vadă pe carele alegorice pline cu niște fătuci subnutrite, de prin R. Moldova, cum te scălâmbăi împopoțonat în faraon, imperator, etc.. mi-era jenă pt. aspectul primarului meu!!...Ai făcut din perla stațiunilor, Mamaia, o îngrămădeală de betoane și politica asta cretină e continuată și acum, de nu mai vezi marea, de pe șosea!.. Dacă nu trăgeai toată spuza pe turta ta, nu te trimitea nimeni nici la zuhaus, nici în exil în insula aia cu malarie și calamități naturale!!.. Deh, nu le poți avea chiar pe toate, te-ai prins, nu??... Măcar niște bănuți pt. reabilitarea CAZINOULUI, dacă ne lăsai și nouă!...Ăsta e blestemul tău!...