Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum arată copilul născut de mama care și-a lovit burta cu un ciocan (video)

ro

24 Nov, 2013 00:32 3425 Marime text
  Heather Thorpe este femeia care a șocat America, după ce a fost filmată de către partenerul ei Sean Hanlon în timp ce își lovea burta cu un ciocan. Tânăra de 24 de ani, era însărcinată în opt luni cu fiul lor Jonathon.
Urmăriți înregistrarea mai jos.
   Viitoarea mamă a recurs la gestul teribil, zice ea, pentru a demonstra cât de puternic este fiul ei.
   Ulterior aceasta a apărut pe primele pagini ale ziarelor americane, după ce a născut singură în sufrageria părinților, în doar cinci minute.
Copilul a venit pe lume la  22 noiembrie 2012, iar acum femeia spune că Jonathon este un băiat foarte inteligent și învață totul foarte repede. Micuțul merge de la șapte luni, susține mama acestuia, și tot ea spune că motivul pentru care acesta este mai dezvoltat decât vârsta pe care o are, ar fi nașterea rapidă, fără medicamente.
     Sean Hanlon, în vârstă de 26 de ani, a depus o plângere la poliție, unde a dus și înregistrarea video, în care femeia își lovea burta cu ciocanul, dar autoritățile nu au luat măsuri. Acesta a mai menționat că nu știe dacă e sau nu copilul său, dar nu a vrut să-i facă rău. Despre fosta lui parteneră spune că ar fi nebună și că copilul nu ar fi în siguranță alături de ea.
     În urmă cu două zile, micuțul a împlinit un an, motiv pentru care amândoi s-au costumat ca Superman.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii